<

Спортивні плани Володимира 2021: бігові доріжки на стадіоні, майданчики у школах та можливість фінансування організацій, що готують юних спортсменів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:51 | 15.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
80
/ 1 коментар

На стадіоні «Олімп», що у центрі Володимира-Волинського, у 2021-му році планують облаштувати нові доріжки для бігу зі спеціальним сертифікованим покриттям, але на цьому роботи на спортивному об’єкті не завершать. В наступних планах, ймовірно вже не цьогоріч, відремонтувати трибуни.

Про це розповів під час звіту начальник міського управління освіти, молоді та спорту В’ячеслав Петрук.

Читайте також: Набір перших класів, створення премії для учнів, що краще здадуть ЗНО: В’ячеслав Петрук розповів про здобутки та плани освіти Володимира.

Вже кілька років тому було розроблено проєктно-кошторисну документацію на доріжки. Наразі проводиться її коригування, яке завершать до кінця місяця.

“Попередньо виділено перший мільйон гривень, щоб Спорт для всіх зміг подати на тендер по визначенню підрядника. Ми надіємося, що в цьому році всі роботи буде виконано. На стадіоні будуть доріжки з сертифікованим покриттям, щоб можна було проводити змагання і люди могли займатися спортом.

Розглядаємо питання ремонту глядацьких трибун. Так стільці були встановлені ще у 2001 році”, – сказав Петрук.

Також він зазначив, що планується облаштувати спортивні майданчики з покриттям у дворі ЗОШ№2.

“Там будуть облаштовані майданчики, де можна займатися футболом, волейболом і баскетболом. Буде покращуватися і матеріально-технічна база ДЮСШ.

Також піднімаємо питання надання допомоги з держбюджету на реконструкцію стадіону школи №5. Ми хочемо на базі цієї школи створювати ліцей. Є вимога до ліцею – існування подібного майданчика. Крім того школа є центром дозвілля в даному районі міста”, – зазначив начальник управління освіти, молоді і спорту.

Ще одне важливе питання, що стосується спорту в місті розглянуть невдовзі міські депутати. Йдеться про можливість надання грошей організаціям, що займаються спортивною підготовкою дітей. Якщо рішення підтримають, то таким організаціям зможуть надавати грошову допомогу з міського бюджету.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота