<

Скільки коштів отримають пільговики Володимира-Волинського для проїзду у маршрутках?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 29.05.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 7

Монетаризація пільг прийшла і до Володимира-Волинського. 29-го травня під час прес-брифінгу начальник відділу персоніфікованого обліку міськвиконкому Ольга Томашук детально розповіла на що розраховувати пільговикам міста.

Відразу зазначимо, що монетаризація пільг не буде стосуватися пенсіонерів. Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук наголосив, що й далі у місті будуть курсувати пільгові рейси до масивів “Дачний” та “Сонячний”.

Томашук зазначила, що на сьогоднішній день мають проект розпорядження про затвердження розміру виплат пільговим категоріям на 2018 рік. Показник склали шляхом визначення середньої вартості проїзду в громадському міському транспорті по Волинській області. Він склав 2 гривні та 30 копійок на одну поїздку. Таких поїздок згідно Постанови передбачають 30 в місяць.

Відразу додамо, що одна поїздка у міському громадському транспорті Володимира-Волинського коштує 4 гривні.

Пані Ольга Томашук продовжила і додала, що уряд передбачив правку і дозволив органам місцевого самоврядування збільшувати суму щомісячної виплати та кількість поїздок.

Відтак пільговики отримають:

  • для учасників бойових дій – 69 гривень;
  • особи з інвалідністю І та ІІ групи – 166 гривень;
  • діти-інваліди, які навчаються у ВНЗ чи училищах – 332 гривні на місяць.

Зауважимо, що повністю зобов’язання фінансувати виплату коштів уряд переклав на місцевий бюджет. Наголосимо, що наразі це лише Проект рішення, який ще має пройти обговорення.




коментарів: 7
  1. Пані Ольга, а де це на Волині проїзд в громадському транспорті – 2.30? Таких поїздок згідно постанови передбачають мінімум 30,це для того, щоб місцева влада не зменшила до 2 поїздок, а не всьго 30. А, що робити пенсіонерам в місті – пішки ходити?

    • читайте уважно будь ласка! пенсіонери не підпадають під монетаризацію

  2. Саганило,ти що зовсім здурів ??? Де в нас у місті проїзд 2грн.30коп ??? Як тільки отримаю таку суму зрау подам до суду,тобі що, мало грошей з контрабанди і продажу лівої горілки і сигарет ???

  3. Саганило, тищо зовсім здурів??? Де в нас у місті проїзд коштує 2грн. 30коп.??? Як тільки отримаю таку суму зразу піду до суду.Тобі,що грошей мало за контрабанду і торгівлю лівою горілкою і сигаретами,ніяк не нажерешся???

    • це не по місту середня вартість, а по області!!! дякуємо тролейбусам і їхній популярності! певно вони зіграли основну роль у підрахунку

  4. Правильно ,пенсіонери повинні скоріше повиздихати ,а не отримувати якісь пільги .Влада дебільна на всю голову ,почимнаючи з Києва ,а про місцвих чиновників і говори ти не хочеться .Ось так пенсіонери ,це ваші бюлентені вибрали цих незмінних чинуш,а тепер маєте те, що маєте і мені вас зовсім не шкода .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя