<

[ОНОВЛЕНО] Ще три депутати Володимирської районної ради склали повноваження

11:31 | 6.07.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
4320
/ коментарів 7

6-го липня три депутати Володимирської районної ради Семченкова Світлана, Сараванський Олексій та Азаркевич Тетяна склали мандати.

Про дане рішення повідомили під час 14 чергової сесії Володимирської районної ради. По даному питанню доповідав голова Володимирської районної ради Віктор Хиць.

Він розповів, що на адресу Володимирської міської ради 25-го травня надійшла заява від Семченкової Світлани про складання депутатських повноважень. Аналогічні заяви написали й депутат Олексій Сараванський 12-го червня та Тетяна Азаркевич 19-го червня.

На сесії із трьох вищевказаних депутатів був присутній лише Олексій Сараванський, він подякував колегам за співпрацю. Його відзначили, як одного з активних депутатів, які прагнули щось робити для розвитку громади. Зокрема Олексій Сараванський із села Лудин Устилузької громади входить до добровільного підрозділу пожежної охорони ТГ, був церковним старостою, який ініціював перехід релігійної громади села Лудин із УПЦ мп до ПЦУ.

Тетяна Азаркевич за сумісництвом працює юристом у Зимнівській селищній раді. Світлана Семченкова – у 2016 році обіймала посаду начальниці відділу освіти Локачинської РДА. За неофіційною версією, депутати склали повноваження через неможливість виїхати за кордон.

Депутати підтримали своїх колег та проголосували за таке рішення.

Нагадаємо, раніше про бажання скласти повноваження заявила Ірина Ткачук. Її у районній раді замінив Володимир Коломий, якого 6-го липня представили на сесії Володимирської районної ради.




коментарів: 7
  1. Для чого потрібна Райрада ,коли є місцеві ради з депутатами ,дайте хто небудь відповідь?

  2. Невже ніхто не має відповіді на таке просте запитання ,це ж купа чиновників .які хочуть красти і брати хабарі ,а дехто ще й отримує зарплату .

  3. За неофіційною версією, депутати склали повноваження через неможливість виїхати за кордон.-ось це і є головне !Люди запамятайте їх,і щоб після війни(колись же вона скінчиться),ЦЕ НІКОЛИ НЕ БУЛО БІЛЬШЕ ДЕПУТАТОМ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця