<

Село Галинівка Оваднівської ОТГ вперше відсвяткувало своє свято

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 6.08.2018 / Володимир /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

Село Галинівка Оваднівської об’єднаної громади цієї неділі, 5-го серпня вперше відсвяткувало свій День села. Попри літню спеку, на шкільному подвір’ї зібралося чимало мешканців.

В парку біля школи розкинувся ярмарок вуличної їжі, де можна було посмакувати фірмовими шашликами або ж навідатися до військової польової кухні. Для найменших жителів села організували забави з аніматорами.

Привітати зі святом приїхав олова громади Сергій Панасевич, помічник народного депутата Ігоря Гузя Віктор Хиць та уповноважена представниця фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Орися Нехай. Гості прибули не з порожніми руками та роздавали подарунки. Найменша жителька села, яка нещодавно лише почала ходити і то лише з допомогою батьків, отримала машину-самокат.

У святковій частині справжній фурор зчинили табір заїжджих циганів. На подвір’я верхи на коневі приїхав молодий хлопчина а за ним упряжка та кибитка, звідки вибігли ромки. Це був номер з програми, яку глядачі зустріли гучними оплесками та захватом. Головна акторка гадала гостям по руці, виманювала гроші за танець та в кінці розповіла про майбутнє села: «Будуть хороші врожаї на полях Галинівки. Буде вестися худоба. А люди працьовиті та здорові будуть».

Як зустріли так і провели акторів – гучними оплесками. Виступали на імпровізованій сцені місцеві аматорські гурти та протягом двох годин роздавали різні подяки та подарунки.

Після святкової офіційної частини на мешканців вже чекав ярмарок та дискотека. Ось так, в селі Галинівка вперше відсвяткували День села.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Червня, Неділя
1 Червня, Субота