<

Розпочали «кадровий процес» у Володимирі: відбудуться перші конкурси на начальників управлінь і відділів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:03 | 14.04.2021 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ 1 коментар

14-го квітня у приміщенні Володимир-Волинського виконкому відбулося установче засідання комісії щодо допущення кандидатів до конкурсів на посади начальників міських відділів на управлінь.

За словами голови комісії Ярослава Матвійчука, було подано всього 90 пакетів документів на 25 посад. Були люди, які подавали документи на кілька посад, тому всього претендентів 72. 41 особа з них наразі не працює в органах місцевого самоврядування. Є й такі, що не проживають у місті.

На засіданні комісії склали графік проведення конкурсів на посади, пакети документів на які вже проаналізували спеціалісти відділу з праці та юристи.

Станом на 14-те квітня було проаналізовано пакети документів на 7 посад.

На них вже призначили графік проведення конкурсів.

16-го квітня відбудеться конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу з питань кадрової роботи (6 претендентів). На 19 квітня заплановано провести 4 конкурси: на начальника управління інфраструктури (2 претенденти), на начальника відділу капітального будівництва (2 претенденти), начальника управління бюджету і фінансів (3 претенденти), начальника управління комунальної власності та містобудування (3 претенденти). На 21 квітня запланували конкурс на начальника відділу з питань праці (3 кандидати) та начальника відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення (8 кандидатів).

До кожної посади були встановлені кваліфікаційні вимоги. Деякі пакети документів їм не відповідали. Кандидатам дадуть можливість донести документи до конкурсу.

“Ті, хто донесе документи, то ми обов’язково допустимо. Відділ кадрів спільно з юристами, підготуйте чітку інформацію, якщо кандидат не допускається до участі й надайте відповідну інформацію”, – сказав голова комісії.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця