<

Ремонт на черговому об’єкті, де проводить Нововолинське підприємство Коптюка отримало ряд критики у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 9.08.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
452
/ коментарів 11

8-го серпня до журналістів інтернет-видання “БУГ” звернувся депутат міської ради Сергій Барщевський із проханням висвітлити черговий поточний ремонт нововолинського підприємства “Сантехмонтаж” Анатолія Коптюка. На цей раз ремонтні роботи проводять за адресою вулиця Шахтарська, 21.

“Приїдьте і подивіться як він знов робить ремонт. Асфальт знімається руками, тротуар не підготували і кладуть на пилюку. Зараз він оце зробить, галочку поставить і все. Викликали вже поліцію та технагляд” – повідомив депутат.

Якщо ж говорити по проектно-кошторисній документації, то за вказаною адресою взагалі повинні були робити ділянку дороги, де проводять маневр розвороту автомобілі. Але по факту і стану в якому знаходиться тротуар, після погодження із начальником ЖКГ Віктором Фіщуком, було вирішено всі виділені матеріали перенаправити на облаштування тротуару.

IMG_9555
IMG_9556
IMG_9558
IMG_9559
IMG_9560
IMG_9561
IMG_9563
IMG_9564
IMG_9565

Станом на 8-ме серпня, як повідомим пан Коптюк “закатали 6-ть тонн асфальту”. Сергій Барщевський вкотре показав, що асфальт легко знімається руками. Товщина шару асфальту коливається, але як пояснив інженер технагляду – це допустимо, але в межах розумного. Під асфальтом знов пиль, а його шар заходить на бордюру.

” Є недоліки. По-перше потрібно вирівняти основу. Далі, біля самою бордюри зробити невеликий рівчак і відступ, щоб покласти більше асфальту і тоді він триматиметься. Сам же асфальт не повинен бути вище бордюрного каменю, бо він “полізе”. По-друге, потрібно прибрати землю, хоча можна залишити подріблений старий асфальт, він не заважатиме. Коли вирівняє основу, потрібно катком вкатати добре все, а тоді класти асфальт. По-третє, оце де вирізають ями, має бути зроблений вертикальний заріз, а не плавний. Тут ще багато роботи.” – зазначив Володимир Грицай, інженер технагляду.

Інженерові довелось кілька разів повторювати пану Коптюку, що варто зробити, бо ж підприємець в основному наголошував на тому, що написано в документі. Також Коптюк наголошував, що товщина шару асфальту відповідає заявленій. При цьому недоліки мотивував недостачею сировини для робіт, бо ж в документах мала були площадка, а не тротуар.

9-го серпня, зранку в дворі відбулась так звана комісія, хоча скоріше це виглядало, як перевірка чи  врахував підприємець зауваження технагляду. Віктор Фіщук наголосив, що дещо враховало, але на деякі недопрацювання потрібно було ще вказувати.

IMG_9567
IMG_9569

Кожне зауваження присутніх відразу враховували та виконували. Так, в присутності начальника ЖКГ, жителів будинку та журналіста, працівники нововолинського підприємства почали вирівнювати основу під майбутній асфальт. Біля каналізаційних люків зняли старий асфальт, зчищали траву та пісок. Де проводився ямковий ремонт дороги – були зроблені невеликі рівчаки по краях, щоб асфальт краще тримався. Також Фіщук наголосив щоб в обов’язковому порядку обробили краї зарізів смолою. По тротуарі каток втрамбовував основу для майбутнього асфальтного покриття.

Іронічним виглядали запитання підприємця, чи все тепер всіх влаштовує. Та як повідомив підприємець, що надалі після підготовчих робіт будуть викликати технагляд, щоб давав дозвід на продовження робіт.

Читайте також: Нововолинська компанія Коптюка відремонтувала дорогу в дворі Володимира-Волинського “по-сусідськи”: тепер асфальт можна знімати руками

IMG_9570
IMG_9573
IMG_9577
IMG_9579
IMG_9580
IMG_9581
IMG_9589
IMG_9590
IMG_9591
IMG_9592




коментарів: 11
  1. просто пи…дец.Нововолинці прогнали цього пі..ра то воно вже в вас партачить.Ну в НОВІКУ понятно кум сапоженька помагає бюджет транжирить…Невже і вашого Саганюка підрядив…По вулиці Чайковського у Нововолинську люди просто прогнали цих засранців.Беріть приклад…

  2. технагляд звідки недостовірна інформація? приїдь і подивися на вул. Чайковського м. Нововолинськ. робота кипить вже розрівняли щебінь. частину пролили смолою. з дня на день будуть класти асфальт.
    от тобі погано що ти бюджет нетранжириш.? завісно?.

  3. Вы обратите внимание на спецодежду рабочих, одеты кто в чем, последние БОМЖИ, про логотип фирмы, я уже не заикаюсь, Асфальт t=180-200°, укладывают в пляжных тапочках. Где ТБ? Кстати только во Владимир-Волынском у этой фирмы были несчастные случая с летальными исходами (утепляли здание на Водоканале, и сорвались с лесов с промежутком времени полгода) Первый смертельный, второй молодой парень пожизненной инвалид. Так этот ВЫРОДОК (коптюк), не то, что не дал ни копейки на похорон и на лечение, а подделал “липовые” договора и “липовые” подписи рабочих, и после всего этого спит себе спокойно. ПРОСКОЧИЛО !!! БАБЛО ПОБЕЖДАЕТ ДОБРО !!!

  4. Воно, скотина така, все краде і краде людські гроші, хату звів на мільйони крадених грошей! Скільки можна терпіти!!!

    • а що ви хочете , щоб Коптюк якісно працював , ну подумайте , з ким краще дерибанити бюджетні гроші …, правильно з тими хто працює а би як , Коптюк не тільки халтуру жене на прокладці доріг , багато знають як він працює у водоканалі , у теплокомуненерго , що до цього часу не здані роботи у звязку з неякісним їх виконанням робіт на сотні тисяч грн , але керівники та головні бухгалтери вже їх поставили на баланс , бо видно була якщо щось , то папа захистить , як це є з Лисюком , а Борщевський молодчина не дає красти тихо народні грошики …

  5. На Востоке гибнут и калечатся люди, не получая надлежащего спецобмундирования, (не понятно ради чего) в АТО, высокопоставленные чиновники воруют в наглую миллионами из бюджета Украины и никому нет до этого дела. На Западе гибнут и калечатся люди, не получая надлежащего спецобмундирования, (не понятно ради чего)на фирме «Сантехмонтаж» Коптюка, высокопоставленные чиновники вместе с Коптюком через фирму «Сантехмонтаж» воруют в наглую миллионами из бюджета Украины и никому нет до этого дела. И ни кто из них не боится ни Бога, ни людских проклятий, оставляя после себя руины и халтуру. БАБЛО ПОБЕЖДАЕТ ДОБРО. А его (ДОБРА) благодаря разного рода Коптюкам и его подобным осталось в Украине так мало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя