<

Публічні особи Володимира та Нововолинська розповіли про самопочуття після вакцинації від коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 31.03.2021 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Публічні особи Володимира-Волинського та Нововолинська, які вирішили вакцинуватися та отримали щеплення одними з перших, розповіли про реакцію свого організму на вакцину.

Перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук 25-го березня отримав вацину. У своєму фейсбуці написав, що почував себе добре.

Матвійчук запевнив, що особисто оцінив усі “за” та “проти” вакцинування і все ж наважився на такий крок. Повідомив, що раніше перехворів коронавірусною хворобою, має антитіла, проте світова медична спільнота стверджує, що вони є тимчасовими, тому існує вірогідність повторного інфікування.

“Я постійно контактую з багатьма мешканцями Володимира-Волинського, Луцька та інших міст, тому це моя позиція – передусім як громадянина України, як людини, що відповідає за здоров’я оточуючих та своєї сім’ї. Усе в наших руках і вирішувати кожному з нас. Бережіть себе та своїх рідних. Прислухайтеся до своїх сімейних лікарів і пам’ятайте, що лише спільно ми здолаємо цю біду”, – йдеться в дописі першого заступника.

Заступниця міського голови Нововолинська Юлія Лефтер повідомила, що прийняла рішення вакцинуватися, бо хоче захистити себе від інфікування і не стати носієм вірусу.

Відео вакцинування опублікували на сторінці міської ради у фейсбуці.

Журналістка та письменниця з Володимира-Волинського Віталіна Макарик вакцинувалася 22-го березня. Розповіла, що через 12 годин після щеплення на ніч відчула відвищення температури тіла майже до 38-ми градусів. Після прийняття жаропонижуючого, температура спала і вже зранку вона почувала себе добре.

“Місце уколу трішки боліло, якщо натиснути. Але загалом більше нічого не турбує”, – описала вона свій стан у фейсбуці.

Журналіст газети “Місто вечірнє” Олексій Біянов також закликав до вакцинації на своїй сторінці в фейсбуці.

“Я вже вакцинувався! Усіх друзів закликаю зробити те ж саме. Бо здоров’я – то надто важливо.”

Голова найбільшого у Володимирі ОСББ “Наше містечко” Ганна Медведєва перенесла гарячку, головний біль та втому після щеплення. Проте через 16 годин після вакцинації симптоми зникли.

“Сказати, що переживала – нічого не сказати, але рішення було зваженим”, – поділилася емоціями жінка в фейсбуці.

Начальник Володимир-Волинського управління праці і соціального захисту населення Олександр Смикалюк також вакцинувався.Як розповів, після щеплення почував себе добре, навіть рука не боліла від уколу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя