<

Проти Володимирського ТМО відкрили кримінал: підозрюють у розкраданні бюджетних коштів

19:42 | 19.07.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
4769
/ коментарів 6

Володимирське територіальне медичне об’єднання підозрюють у змові з приватною фірмою, яка нібито в співпраці зі службовцями ТМО змогла заволодіти держкоштами в особливо великих розмірах. Збитки, завдані державі, можуть сягати мільйона гривень.

Про це зазначено в матеріалах ухвали Київського апеляційного суду, – пише Конкурент.

Слідчий зазначає, що ТОВ «Медгарант» та КП «Володимир-Волинське територіальне медичне об`єднання» уклали договір про постачання медичного обладнання «Візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини» на суму 27 550 000 гривень. 29 грудня 2022 року працівники Володимирського ТМО переказали усі кошти на рахунки приватного підприємства.

«Встановлено, що вартість товару, згідно зі специфікацією договору, значно перевищує ринкову вартість аналогічного товару. Крім того, ТОВ «Медгарант» постачив на адресу медичного закладу раніше вживане медичне обладнання, яке не зареєстроване в Україні належним чином, всупереч укладеному договору», – йдеться матеріалах судового провадження.

За даними слідчих, збитки для держави можуть сягати мільйона гривень. Наприкінці лютого правоохоронці провели обшуки в помешканні заступника директора «Медгаранту», та на території самої компанії.

Тоді там знайшли та арештували медичне обладнання «Azurion 3 M15» марки «Philips Medical systems», яке запакували у 23 коробки. В заступника директора ще вилучили 10 000 Євро та 5000 доларів США, проте арешт з цих коштів суд першої інстанції зняв, бо прокурори не довели необхідність арешту. Пізніше вони подали апеляцію, але також її програли.

Тим часом розслідування у справі про шахрайські закупівлі Володимирським ТМО досі тривають.

Нагадаємо, витратять на мільйон гривень більше: у Володимирі лікарня «намутила» з тендером на ремонт відділення

Підрядник не вчасно надав документи: у ТМО Володимира прокоментували обвинувачення стосовно завищеного тендеру ремонту відділення на мільйон грн




коментарів: 6
  1. Все буде нормально ,судді і прокурори продажні ,гроші в злодійських керівників є ,відкупляться -це Україна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа