<

Продавали алкоголь в обхід каси: у Володимирі судили керівника магазину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:33 | 16.02.2023 / Володимир / /
Перегляди
3572
/ коментарі 4

6-го лютого відбувся суд над керівником магазину ПП «Ольвіта Плюс» у Володимирі, де неналежним чином продавали алкогольні напої. Чоловіка визнали винним, але від відповідальності звільнили.

Про це йдеться у постанові суду у Володимирі від 8-го лютого.

Як з’ясувалося, 20-го грудня минулого року о 17 год: 25 хв, в магазині у Володимирі, при проведенні розрахункових операцій через РРО, створювались та надавались покупцям розрахункові документи без обов’язкового реквізиту серії та номера марки акцизного податку на алкогольні напої та не забезпечено використання режиму програмування із зазначенням коду для підакцизних товарів.

Крім цього, цього ж дня о 14 год:03 хв в магазині села Сусваль, що по вул. Першотравневій, 8 згідно з актом фактичної перевірки від 26.12.2022 року №002003, а саме при проведенні розрахункових операцій через РРО, створювались та видавались покупцям розрахункові документи без зазначення обов’язкового реквізиту-серії, марки та номеру акцизного податку на алкогольні напої, не забезпечено використання режиму програмування для підакцизних товарів.

В судове засідання порушник не з`явився, причини своєї неявки суду не повідомив. Тож суд врахував характер вчиненого правопорушення, особу правопорушника, який вперше притягувався до адміністративної відповідальності, довгий час перебував на військовій службі і прийшов до висновку про малозначність порушення.

Тож, в результаті керівника магазину визнали винуватим у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених  ч. 1 ст. 155-1 КУпАП. Але звільнили його від відповідальності та оголосити йому усне зауваження.




коментарів: 4
  1. І що це один такий магазин ,візьміть магазин на Шевченка ,там ніколи не видають чеків ні на який товар,а на базарі де ви бачили чеки .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота