<

Попри відсутність документів, візит поліції та мунварти, депутатка Василець продовжує будівельні роботи на ділянці у Володимирі

21:23 | 1.08.2023 / Володимир / /
Перегляди
7121
/ коментарів 16

1-го серпня на земельній ділянці депутата міської ради та підприємиці Наталії Василець у Володимирі продовжилися будівельні роботи, не зважаючи на візит муніципалів та поліції.

Нагадаємо, що територію на вулиці Привокзальній 7 та 9, яка у власності пані депутатки, «риють» без дозвільних документів, порушуючи містобудівні норми.

Після цього, як стало відомо БУГу, за адресою вже побували представники правоохоронних органів, які збирали інформацію, а також муніципальна варта, яка зафіксувала порушення.

Не зважаючи на ці візити та публічний розголос, роботи продовжуються, а той факт, що незаконно – власниця ділянок відкрито ігнорує. Виходить, якщо навіть депутату міської ради наплювати на правила, то всі так само можуть робити?




коментарів: 16
  1. Вона вас всіх має ,знаєте де,та й влади як такої в місті нема ,все повмя’язано грішми.

  2. Мама робить з Дібровою, донька була з короною княжни Володимира і фото з закордонних вояжів, так хто в неї там чоловік? Може місце вакантне? Мама Наталки, зять не треба?

  3. А все тому шо депутатці Натусі Василець глибоко на*рати на документи, мєнтів і, тим більше прогнившу варту

  4. В Нововолинську те саме: не вивела з житлового стану в не житлове і зробила з вікна – двері! А поліція надала довідку що нема порушеннято ми вже їдемо в Київ бо влада бездіє і вам раджу більше не звертатися до місцевих органів влади!

    • Вона нею роздається наліво і направо і їй не треба бути для цього мером.
      Хіба може у мерських кабінетах стіл ширший, удобніше

  5. У Новіку якомусь”бідному” на Грушевського раби вже другій місяць не можуть забор пліткою викласти! Біда!

  6. Можливо, це благодійна акція депутатки. Там 100 років не було тротуару, а тепер буде.

  7. Читаючи, блеєння гоів, мені спало на думку, вам х… Во, коли, країна мала суверенітет, самостійність, олігархи, не нагліли, і ви вонючки, гнилички зібрали майдан, так давайте рухайтесь, в країні безлад, бідних, все більше та більше, калік все більшає, критична маса, черні більша, чим, БАГАТИХ ЗГАДАЙТЕ, ІНТЕРНАЦІОНАЛЕ, І ВЬОЙ ДО СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЖНЬІ РЕВОЛЮЦІІ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота