<

Попередній договір втратив чинність через зміну власника: на сесії у Володимирі розглядатимуть питання неробочого кафе «Пузата хата»

18:28 | 30.06.2023 / Володимир / /
Перегляди
5174
/ 1 коментар

30-го червня у Володимирській міській раді засідала комісія, що займалась обстеженням неробочого кафе «Пузата хата», що на вулиці Луцькій, 8 у Володимирі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці міста.

На засіданні, в якому узяли участь секретар міської ради Іван Юхимюк, депутати Тетяна Дьоміна, Микола Юнак, Наталія Василець, а також директор ДІКЗ “Стародавній Володимир” Володимир Пикалюк, працівники управління містобудування, архітектури і комунальних ресурсів та юридичного відділу, було розглянуте питання передачі в оренду земельної ділянки, що знаходиться на вулиці Луцька, 8.

На даній земельній ділянці розташована будівля уже кілька років поспіль неробочого кафе “Пузата хата”, попередній власник якого його спершу продав, а зараз викупив назад. Повернувши заклад у свою власність, підприємець звернувся до міської ради із заявою про передачу земельної ділянки в оренду.

Члени комісії зауважили, що попередній договір, який було укладено до 2024 року, автоматично втратив чинність зі зміною власника, відтак є необхідність укласти новий.

В ході дискусії комісія погодила розгляд даного проєкту рішення усіма профільними депутатськими комісіями, які передуватимуть пленарному засіданню сесії Володимирської міської ради.

Як раніше обговорювалося, кафе «Пузата хата» побудоване в забороненій для цього території – біля пам’ятки археології національного значення Замкових валах, а також на річці Смоча, яка є пам’яткою історичного значення.

Частину ділянки цієї території, яка входить до меж Слов’янського парку, повернули. Наразі у приватній власності залишилася лише будівля колишнього ресторану.

Кафе належало родині колишнього мера Петра Саганюка.

Читайте також: «Пузата хата» біля валів у Володимирі: що буде з приміщенням

На місці колишньої Пузатої хати біля Слов’янського парку у Володимирі хотіли збудувати супермаркет

У власність держави повернули землі валів городища, що належать володимирському заповіднику




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок