<

На місці колишньої Пузатої хати біля Слов’янського парку у Володимирі хотіли збудувати супермаркет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 15.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
7762
/ коментарів 5

Новий власник частини території колишнього кафе «Пузата хата» у Володимирі, що належить родині покійного ексмера Саганюка, планував збудувати на тому місці супермаркет. Проте йому не дозволили.

Приміщення “Пузатої хати”, як давно відомо, перебуває у приватній власності. Її продали іншому підприємцю.

Про це розповів міський голова Ігор Пальонка на брифінгу.

Частину ділянки цієї території, яка входить до меж Слов’янського парку, повернули. Як раніше обговорювалося, кафе «Пузата хата» побудоване в забороненій для цього території – біля пам’ятки археології національного значення Замкових валах, а також на річці Смоча, яка є пам’яткою історичного значення.

Наразі у приватній власності залишилася лише будівля колишнього ресторану. За словами Пальоки, новий власник має бажання збудувати на місці приміщення, яке не використовують роками, торговий центр. Проте міське управління проти втілення цієї ідеї на місці історичного центру Володимира.

Нагадаємо, «Пузата хата» біля валів у Володимирі: що буде з приміщенням




коментарів: 5
    • До зеленого забору! А чия це ригалівка і хто її стільки років розбудовував? Причому меню ніяке, за всю історію лише раз туди зайшов

  1. Ця будівля повинна бути знесена ,якщо це є заповідником .Міська Рада повинна зайнятись цим питанням не дивлячись хто купив і чий це кум ,чи друг .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок