<

Поліцейська офіцерка громади з Володимира отримала новий службовий автомобіль

17:50 | 10.04.2024 / Володимир / /
Перегляди
675
/ 1 коментар

10-го квітня у Луцьку 12 новим шерифам вручали ключі від нових службових авто. Серед них і офіцерка громади Володимира.

Ще 12 поліцейських офіцерів громади, які пройшли конкурсний відбір та навчання, розпочинають службу на територіях обслуговування. Серед них і ще один шериф у Володимирській ТГ — Аліна Мартинюк, – повідомляє поліція Волині.

Під час представлення у Луцьку їм вручили ключі від новеньких службових автомобілів, придбаних на кошти органів місцевого самоврядування. Транспортні засоби сприятимуть ще ефективнішому та швидшому реагуванню на звернення та виклики громадян. Завдяки цим автівкам поліцейські зможуть добиратися навіть у найбільш віддалені та важкодоступні населені пункти, аби не оминути увагою жодного мешканця своєї громади.

Згідно меморандуму про співпрацю між поліцією та громадами, транспортні засоби та приміщення для роботи правоохоронця зобов’язувалися забезпечити органи місцевого самоврядування, ці умови громади виконали. Поліція у свою чергу – провела відбір й навчання правоохоронця, надала необхідні спецзасоби, та забезпечує заробітною платою.

На представленні був і міський голова Володимира Ігор Пальонка. Він поділився, що вважає цей проєкт Національної поліції надзвичайно дієвим та потрібним, адже такі поліцейські виконують важливу функцію у профілактиці скоєння злочинів і правопорушень на території громади, налагоджують важливу комунікацію з жителями. 

«З 2021 року у нашій громаді працює, як на мене, унікальний поліцейський офіцер громади – Андрій Грицюк. За період своєї праці у громаді він характеризується якнайкраще, його головні принципи у роботі – дотримання чинного законодавства та допомога людям. Коли постало питання про збільшення чисельності ПОГів, ми не вагалися ні трохи, тому вже з сьогоднішнього дня в нашій громаді працюватиме одна з двох перших на Волині жінок ПОГів – Аліна Мартинюк», – розповів Ігор Пальонка.

Нагадаємо, напередодні у Володимирі представили нову поліцейську офіцерку громади Аліни Мартинюк. Вона працюватиме на території правої частини вулиці Луцької та Зимнівської. Звертатись можна за номером телефону: 068 436 54 85.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок