<

Поблизу Володимира-Волинського поліцейські за день зупинили 11 авто за перевищення швидкості та винесли постанови

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:47 | 16.10.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Тестовий режим використання приладу TruCam завершився, і відсьогодні, 16-го жовтня, інспектори вже виносять постанови на водіїв, які перевищили швидкість.

Патрульні працюють на відкрити ділянках двох автодоріг Волині: Устилуг-Луцьк-Рівне (від 0 до 37 км) та Київ-Ковель-Ягодин (від 414 до 470 км), – зазначає прес-служба Волинської поліції.

Приміром, у с. Березовичі Володимир-Волинського району (32 км автодороги) за кілька годин зупинили 11 водіїв, які рухались з перевищеною швидкістю, що й зафіксував прилад TruCam.

На 9 порушників винесли постанови за ч. 1 ст. 122 КУпАП (перевищили швидкість на більш, ніж 20 км/год) з накладенням штрафу 255 гривень. На одного порушника винесли постанову за ч. 3 ст. 122 КУпАП (перевищили швидкість на більш, ніж 50 км/год) з накладенням штрафу 510 гривень. Ще на одного водія винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП, яку об’єднали з ч. 1 ст. 122 КУпАП.

«Більшість водіїв, звісно, переконують, що не знали, що за перевищення швидкості вже виносяться постанови. Ще хтось досі їздить «за старими правилами»: мовляв, можна рухатись 60 кілометрів на годину плюс 20, тобто виходить 80. Але це вже порушення. Але є й такі, які визнають свою провину, погоджуються і не виявляють агресії, а розуміють нашу роботу», – ділиться інспекторка Патрульної поліції Волині Іванна.

Наголосимо, що дані приладу реєструються автоматично: якщо інспектор зафіксував порушення, інформація одразу вноситься в централізовану базу, і жодне втручання туди не дозволено. Відтак, навіть якщо ви поспішаєте, а такі випадки були й сьогодні, ніхто відпустити вас не зможе, хоч яка поважна причина буде, адже дані зафіксовано – і мусить виноситись постанова та накладатись штраф.

Максимальна швидкість, яка сьогодні була зафіксована, – 106 км/год.

Волинь.ua показали у сюжеті, як відпрацьовували правоохоронці ділянку.




коментарів: 5
  1. Стоять із порушенням, без знака, без увімкнутих проблискових маяків, і пиняють на лаха, в понеділок їхав, в Володимир спинили і сказали перевищення, кажу покажіть докази, на що після 5 хв вмовляння моїх, а вних відмова, надати докази правопорушення, сказали що відео воно не зняло.

  2. Знову повернули хабарі на дорогах. Ужас. Крок назад і ще назад і назад. Дибільна наша влада. Перш, ніж щось робити, до толку не доведуть, повертають стару корупцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок