<

Після візиту Інспектора Лялі вулицю Козацьку у Володимирі-Волинському «підлатали»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 9.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

12-го листопада Інспектор Ляля перевірила вулицю Козацьку у Володимирі-Волинському. Інпекцією вона була незадоволена, адже знайшла на дорозі чимало глибоких ям. На початку грудня ями залатали.

Вулиця Козацька – це така собі об’їзна для водіїв, які хочуть дістатися з Устилузької на Ковельську і навпаки, оминувши центр міста. Рух тут жвавий і на ямках, які утворилися тут вомени “скакало” не одне авто.

Ямки підлатали холодним асфальтом на початку грудня. Виконало роботи комунальне підприємство “Полігон”.

Зазначимо, що латки, які виконують холодним асфальтом, є протиаварійними і тимчасовими.

Нагадаємо, що дані системи Prozorro свідчать: цьогоріч, влітку, був здійснений поточний ремонт доріг на 4-х вулицях міста,в тому числі, і Козацької на загальну суму 137 тисяч 752 гривні. Тендер для проведення робіт виграв КП “Полігон”.

Також цю дорогу загального користування ремонтували у 2017-му році. За даними системи Prozorro, на ремонт вулиць Козацької та Незалежності, яка веде до Ковельської, було витрачено 84 тисячі 494 гривні.

Як раніше пояснював перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, в період, коли вийшла з ладу фреза, місто змушено було найняти для ямкового ремонту Луцьку ДПМК, але бригада виконала кілька вулиць і відмовилася від подібної роботи.

“Ми маємо проблеми щодо поточного ремонту. Зараз вони будуть усунуті десь холодним асфальтом, а як будуть хороші погодні умови, то гарячим асфальтом”, – сказав тоді Матвійчук.

Нагадаємо, раніше начальник упоавління ЖКГ і будівництва Віктор Фіщук зазначив: «Якщо асфальтувати по 20 вулиць у рік, то цю справу у Володимирі-Волинському завершимо за 5 років».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя