<

Оголосили тендер на визначення підрядника для ремонту дороги від Луцька до Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:01 | 23.03.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Під час громадського обговорення щодо стану доріг у Волинській області 22-го березня, керівник Служби автомобільних доріг Анатолій Посполітак повідомив, що тендер вже оголошено на ремонт відрізка траси між містами Луцьк та Володимир-Волинський.

Також Іван Мирка наголосив, що само за їх ініціативою, щорічно обиратимуть одну важливу для області дорогу та ремонтуватимуть її (середній ремонт). Для інших доріг використовуватиму локальний ремонт, або ямковим.  Так, в 2016-му році пріоритетною була дорога від Луцька до Львова, а на 2017-й обрали напрямок до Володимира-Волинського (загалом 68 кілометрів).

На громадських обговореннях була присутня делегація із Володимира-Волинського, котра поцікавилася чи керівництво Служби автомобільних доріг врахувало свої попередні “промахи” при написанні тендеру (на прикладі проведеного тендеру по ремонту вулиці Ковельської, де був лише один критерій – ціна)? Анатолій Посполітак зазначив, що в тендерній документації є кілька критерії.

Помічник народного депутата Гузя Андрій Бокоч уточнив чи врахували позицію “10 кілометрів +”, на що керівник Служби автомобільних доріг відповів, що це є одна з ключових позицій. Пункт “10 кілометрів +” при проведенні тендеру відсіє невеличкі підрядні організації, що дозволить зменшити кількість “швів” на дорожньому полотні.

Від сторони активістів прозвучало нагадування, що за ремонтом дороги будуть спостерігати і не дозволять, щоб повторилася ситуація накштал ремонту вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському.

На сайті Державних закупівель вже можна ознайомитися із оголошеними тендерами. Варто зазначити, що в тендерній документації врахували і пункт “банківської гарантії замовнику”. Тобто замовник вимагає надання забезпечення тендерної пропозиції у формі оригіналу банківської гарантії (у вигляді електронного документу з накладеним електронним цифровим підписом), що має містити ствердження про виконання зобов’язань щодо сплати відповідних коштів замовнику у разі невиконання умов.

В каталозі зазначено, що дорогу між Володимиром-Волинським і Луцьком розділено на три частини ( при тому, що кожна з них також ділиться на окремі лоти):

  • поточний, середній ремонт автомобільної дороги державного значення Н-22 Устилуг — Луцьк — Рівне на ділянці км 56 + 650 – 85+420 (3 лоти)
  • поточний, середній ремонт автомобільної дороги державного значення Н-22 Устилуг — Луцьк — Рівне на ділянці км 35+000 – 56 + 650 (3 лоти)
  • поточний, середній ремонт автомобільної дороги державного значення Н-22 Устилуг — Луцьк — Рівне на ділянці км 13+420 – 35+000 (3 лоти) – виїзд з Володимира-Волинського в напрямку Луцька

Подавати заяви на участь в тендерних торгах, підрядні організації можуть до 9-ї ранку 24-го квітня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота