<

Оголосили конкурс на посаду поліцеського офіцера Оваднівської громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 17.11.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
966
/ Коментарі відсутні

У Волинській області відкрито конкурс на посади поліцейських офіцерів громад. Поліцейський буде займатися виключно питаннями своєї громади, його завдання – робити її безпечною, сучасною і комфортною для проживання.

У листопаді до проєкту «Поліцейський офіцер громади» приєдналися Ратнівська, Ківерцівська, Голобська, Турійська територіальна громада, інформують у фейсбуці поліцейських офіцерів громад у Волинській області.

Зараз оголосили конкурс на заміщення посад поліцейських офіцерів для цих громад. Вони будуть нести службу за принципом «Я тут живу і працюю».

Кандидатам пропонують заробітну плату від 14 тисяч гривень, можливість призначення на офіцерську посаду, службовий автомобіль і приміщення.

Також офіцеру нададуть повне екіпірування і планшет для ведення звітності в електронному вигляді. Конкурс оголошується на 7 посад у чотирьох територіальних громадах Волинської області: Ковельський район:

  • Ратнівська ТГ ( 2 посади );
  • Голобська ТГ ( 1 посада );
  • Турійська ТГ ( 2 посади ).

Луцький район:

  • Ківерцівська ТГ ( 2 посади ).

Володимир-Волинський район:

  • Оваднівська ТГ ( 1 посада )

До участі запрошують співробітників поліції з вищою освітою, водійським посвідченням та досвідом роботи не менше півтора року (не враховується період навчання у навчальних закладах та закладах первинної професійної підготовки). Подача анкет за посиланням: https://otg-officer.police.gov.ua

Подача анкет буде тривати по 12-те грудня 2021-го року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя