<

Одноразову грошову допомогу до Дня партизанської слави ветерану з Володимира-Волинського вирішили не давати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:56 | 16.08.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 6

16-го серпня з порядку денного засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради було знято проект рішення «Про надання допомоги до Дня партизанської слави». Пропозицію зняти питання вніс міський голова після незгоди з проектом рішення члена виконкому Олександра Приступи.

У проекті рішення йшлося про виплату 300 гривень Володимиру Сєдому. За словами начальника міського управління праці і соціального захисту населення Олександра Смикалюка, минулого року виплачували допомогу більшій к-сті ветеранів. Цьогоріч у місті лишився лише один партизан. Прізвище та ім’я для відзнаки надали з області.

Олександр Приступа виступив проти надання допомоги.

“Про який партизанський рух ідеться? В кінці лютого 1944-го партизани Ковпака спалили Вовчак”, – зазначив Олександр Приступа

Він також порадив присутнім почитати книгу «Вовчак – Волинська січ».




коментарів: 6
  1. справжні европейці на букву П … але ми всі пам’ятаемо – Жорна Господні мелють повільно, але невблаганно ! так шо все згадаеться… Опублікуйте його рахунок – я свої перерахую !

  2. Спалили Вовчак такі самі “партизани” як і він сам,ті ж самі які в Олеську чудили,а про Ковпака краще кіно подивитись нормальне, не перекручене,як деякі стараються…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа