<

Не підіймається червоно-чорний стяг біля міськради Володимира-Волинського і не проводиться онлайн-трансляція сесії – Тимосевич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 31.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарі 4

Під час засідання сесії Володимир-Волинської міської ради 31-го липня заслухали звіт про роботу постійної комісії з питань законності і правопорядку, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків з громадськими організаціями та об’єднаннями громадян. Звітував голова комісії Олег Тимосевич.

За його словами, є ряд порушень. Так, чомусь не виконується рішення про підняття червоно-чорного стяга біля міської ради.

За рік, зазначив він, не проводились онлайн-трансляції під час сесій міської ради.

“Технічно кожен з нас присутніх у залі може провести трансляцію у будь-яку секунду. Чомусь немає зацікавленості в публічності роботи органу. Хоча зарплату працівники отримають в повному обсязі.

В цілому роботу комісії вважаю недостатньою. А каденцію невиправдано довгою.

Після трьох років у депутатів відповідальності вже немає. Мучити нема сенсу. Можливо колись дослухаються і внесуть зміни у законодавство. Три роки для депутата міськради – достатньо”,- сказав Тимосевич.

Також він зазначив, що спостерігає картинку, коли депутатська комісія не може зібратися цілий місяць.

За пропозицією депутата Ярослава Жука, депутати проголосували і визнали роботу голови комісії Тимосевича задовільною, а самої комісії – незадовільною.

Фото архівне




коментарів: 4
  1. За пропозицією некадекватного депутата Ярослава Жука, проголосували і визнали роботу голови комісії Тимосевича адекватною, а самої комісії – невиправдано довгою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця