<

Навчальний корпус володимирського ЦПО в Овадному потребує ремонту, частину робіт заклад зробив за власні кошти спецфонду

20:31 | 10.07.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1477
/ Коментарі відсутні

Днями народний депутат Ігор Гузь та депутати Волинської обласної ради Валентин Кошельник та Андрій Бокоч на запрошення директора Оваднівського ТВСВ Володимир-Волинського ЦПО Юрія Мозоля оглянули навчальний корпус.

Наразі там готуються до ремонтних робіт в адміністративно-побутовому корпусі, де знаходяться спортзал, актовий зал, бібліотека та адмін кабінети. Там через вологу від протікання даху з’явився грибок, обсипається стеля. Тривають тендерні процедури, з обласного бюджету на ці потреби передбачила 16 млн грн.

Делегація ознайомилася із рядом робіт, на що раніше уже були виділені кошти в розмірі 150 тис. грн. Також Оваднівська сільська рада, в особі голови Сергія Панасевича, посприяли у виділення 70 тисяч грн на закупівлю пластикових вікон. Оглянули ремонт двох поверхів гуртожитку, зроблений власними силами колективу закладу. Ознайомилися із базою, яка використовується для практичних занять студентів, зокрема оглянули гаражні приміщення, де знаходиться аграрна техніка для майбутніх механізаторів, оглянули поля для земельних робіт.

Директор ЦПО Юрій Мозоль повідомив, що в майбутньому планує відкрити на базі Овадного навчально-практичний центр сільськогосподарського напрямку.

Нардеп Ігор Гузь та депутати Волиньради Андрій Бокоч та Валентин Кошельник відзначили ефективну роботу та позитивні зміни, які відбуваються у навчальному закладі й пообіцяли сприяти розгляду належного функціонування ЦПО та можливого залучення коштів на центральному та обласному рівнях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота