<

На посаді офіцера Устилузької громади працює володимирчанин Олександр Дем’яненко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:13 | 9.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
83
/ Коментарі відсутні

Поліцейським офіцером Устилузької ОТГ працює Дем‘яненка Олександра Анатолійовича, який захищає та оберігає спокій понад 9 тисяч мешканців своєї громади.

Про це повідомляє пресслужба офіцерів громади у Волинській області.

Олександру Дем’яненку 35 років, він родом з міста Володимир-Волинського, де і проживає разом зі своєю родиною.

Починав він кар’єру поліцейського з державної служби охорони, а саме в 2012 році, здавши заліки, Олександр був зарахований на першопочаткову підготовку до Рівненського училища департаменту державної служби охорони. Після навчання продовжив службу в структурному підрозділі ДСО в місті Нововолинськ на посаді поліцейського-водія наряду реагування, згодом почув про проєкт «Поліцейський офіцер громади».

Олександру відповів на декілька запитань, що стосуються його роботи:

Чому саме поліцейський офіцер громади? І чи це не той самий дільничний?

⁃ Хм (усміхається) просто захотів бути ще ближче до людей, розумію, що хочу і далі продовжувати допомагати людям, захищати та оберігати їх. Дільничний та офіцер громади своїми функціями схожі, але поліцейський офіцер громади – це новий формат дільничного, який виконує функції у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, здійснює профілактику серед неповнолітніх, а також веде справи у сфері дозвільної системи.

Як реагують мешканці громади на Вашу постійну присутність?

⁃ Розумієте, завжди є люди, які хочуть присутність поліції постійно, а є такі, які не дуже. Більшість реагує адекватно і позитивно.

Також Олександр Дем‘яненко вже задокументував понад 120 адміністративних правопорушень, розкрив більше 5-ти злочинів скоєних в себе у громаді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок