<

Мешканка Володимир-Волинського приховала своє майно, щоб отримати соцдопомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:56 | 26.07.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Волиняни повертають до бюджету безпідставно отриману соціальну допомогу.

Так, мешканка Володимир-Волинського, маючи у власності дві земельні ділянки та отримуючи дохід від здачі їх в оренду, приховала ці відомості при зверненні за призначенням допомоги малозабезпеченим сім’ям, – інформує прес-служба прокуратури області.

Відтак, судом постановлено стягнути з неї майже 9 тис. грн. зайво виплаченої допомоги.

А мешканка Ковеля приховала відомості про наявність у її власності двох квартир, що не надавало права на отримання соціальних виплат. За позовом прокурора відповідачкою до бюджету повернуто понад 5 тис. грн.

Окрім того, відносно однієї особи, яка навмисно підробила документи про свій матеріальний стан, розпочато кримінальне провадження, яке скеровано до суду з обвинувальним актом.




один коментар
  1. чому не розпочаті кримінвльні провадження за фальшиві документи , які надало правлвіння ОСББ ” Ковані” та нібито голова правління “Ковані” директору ІРЦ Зіркевич та державному реєстратору і внаслідок чого з державного бюджету були незакоонно викачані деятки тисяч гривень , що частково пішли на зарплату керівництва “Ковані” . На лице дії , що підпадають під статті кримінального кодексу – Створення неправдивих документів , перевищення службових повноважень , нецільове викоритання бюджетних коштів , отримання неправомірної вигоди …
    дивні у нас силові служби – знаючи про багато порушень в місті – роблять вигляд що нічого не стається – а втім , якщо поліція , зокрема слідчі любим чином дізнаються про дії , що мають ознаки кримінальних правопорушень вони зобовязані діяти згідно положень Кримінально процесуального кодексу України….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота