<

Мешканців Володимирської громади запрошують поринути у франкіану на валах городища

15:00 | 10.08.2023 / Володимир / /
Перегляди
838
/ Коментарі відсутні

11-го серпня о 18.00 на валах городища відбудеться перша зустріч у рамках культурного проєкту «Серпень із заповідником».

Про це повідомляють на сайті міста.

Протягом цього місяця у всіх охочих буде можливість познайомитися з цікавими володимирчанами та почути безліч корисної, змістовної інформації. А ще підтримати наших військових донатом.

Працівники історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир” цієї п’ятниці запрошують поринути у франкіану! Посиденьки з кавою-меланж і балачки про Франка без кліше: плітки, спогади, відкриття.

Лекторка Ганна Мельничук – учителька української мови та літератури, яка 12 років залюблює учнів у читання, популяризувала українську культуру ще до того, як це стало мейнстримом, викладала у фізико-математичному ліцеї 142 Олександрійській гімназії. Самопроголошена амбасадорка літератури. Про Франка вона знає такі речі, про які боїться говорити шкільна програма, – ідеться у запрошенні заповідника.

Вхідний квиток – 50 грн, у який входить і улюблена Франкова кава-меланж. Усі вилучені кошти будуть передані волонтеру Андрію Дячуку.

Особливу атмосферу, смачну каву біля вогнища і цікаву розмову організатори гарантують!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота