<

«Мені кажуть, що я допишуся», – Петро Саганюк про проблему гральних автоматів у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 21.02.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

21-го лютого на засіданні виконкому Володимир-Волинської міської ради, Петро Саганюк вкотре підняв питання щодо розвитку мережі грального бізнесу.

Міський голова наголосив, що ситуація критична, і до нього під час особистих прийомів звертаються люди зі скаргою на гральний бізнес.

“Приходила молода жінка. Не так давно одружилася з чоловіком. І каже мені, що чоловік пропадає на цих гральних автоматах. Говорить, думала, що любить і не буде грати, а зараз ночує там”, – розповів Петро Саганюк.

Нагадаємо, що тему гральних автоматів міський голова підняв не вперше. Раніше Саганюк назвав розвиток мережі гральних автоматів однією з найбільших проблем Володимира-Волинського.

“На наступний виконком дайте інформацію по всіх гральних автоматах, і що місто має в бюджет від цих гральних автоматів: які соціальні внески, скільки там людей працює і скільки оформлено. Будемо думати, що робити. Будемо ще писати. Бо так мені вже закидають, що я можу дописатися. Я ж з охороною не ходжу”, – наголосив міський голова та дав доручення підготувати інформацію.




коментарів: 3
  1. Які податки чи внески? Закривати їх всі треба бо скоро ті бідні жінки спалять їх! Це ж біда для сім’ї дітей ((((((

  2. Якщо хазяїн міста не може навести порядок у місті, то може йому пора на заслужений відпочинок?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота