<

Лісомисливське господарство закликає володимирчан приносити ялинки на утилізацію: показали процес переробки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 14.01.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
551
/ Коментарі відсутні

Після закінчення новорічно-різдвяних свят володимирчани починають знімати прикраси зі святкових дерев та думати, що зробити з зеленою красунею, яка «відслужила». Щоб не викидати ялинки та сосни, працівники Лісомисливського господарства пропонують здати їх на переробку.

Мешканці будинків зазвичай пускають ялинки на дрова, проте люди, які живуть у квартирах, переважно викидають їх на смітник.

Дерева займають багато місця у смітниках та на сміттєзвалищах, тому првильним рішенням на користь екології буде відправити їх на переробку.

Таку можливість володимирчанам дає Державне підприємство “Володимир-Волинське лісомисливське господарство”.

“Це чудовий матеріал, який навесні ми використаємо як утеплювач чи добриво для вічнозелених рослин, а також для захисту ґрунту від пересихання”, – повідомив головний лісничий Микола Іваницький.

Підприємство переробляє хвойні дерева вже третій рік, проте працівники господарства повідомляють, що ялинки та сосни привозять не часто.

Головний лісничий повідомив, що їхня фірма співпрацюватиме з КП “Полігон”, які збиратимуть ялинки з різних вулиць міста та відвозитимуть їх на переробку до підприємства.

Нагадаємо, що визначили місця для складування використаних новорічних ялинок у Володимирі




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер