<

Лікарня у Володимирі-Волинському отримала перший транш медикаментів та засобів захисту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:17 | 6.04.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинське територіально-медичне об’єднання 6-го квітня отримало партію ліків, захисних засобів та медичних виробів для боротьби з COVID-19. Їх закупили за кошти обласного бюджету і Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за сприяння нардепа Ігоря Гузя.

Як повідомляють – це перший транш медикаментів і засобів захисту. Подібні напередодні отримала Іваничівська лікарня, Любомльська та Нововолинська.

За сприяння парламентаря фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» виділив на потреби лікарень 19 округу 2 000 000 гривень, йдеться на офіційній сторінці нардепа у фейсбуці.

«Ми знову очікуємо на чергові закупівлі в лікарні, щоб бути готовими і до найгіршого сценарію. Відсьогодні жорсткі карантинні заходи запровадив кабмін. І вони здійснюються не з метою утискання когось, а це – реакція на виклики, з якими стикнулися Італія, Іспанія, США. До закінчення карантину треба бути вдома. Обмежте своє перебування на вулиці – тільки аптека, тільки продукти. У кожного з нас є вибір. Бережіть себе!» – закликав нардеп.

Список того, що отримала лікарня:

Як повідомила БУГу т.в.о. директора КП «Володимир-Волинське» ТМО Тетяна Ващук, медикаменти та засоби захисту, що привезли – це необхідні розхідники. Найбільше сьогодні не вистачає багаторазових комбінезонів. Їх на ринку знайти надважко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота