<

Красуня БУГу: декораторка, телеведуча та любляча матуся Анна Чишій з Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 7.05.2021 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
287
/ коментарі 2

Анна Чишій з Володимира-Волинського – щаслива матуся  і кохана дружина, телеведуча, приватна підприємиця, відома у місті декораторка і авторка хендмейду.

Вже понад 10 років Анна займається декоруванням весіль, днів народжень, урочистих подій, виготовленням авторських весільних аксесуарів  та сезонного декору  для дому. Також вона проводить майстер-класи для дітей: малюки обожнюють її заняття, адже вони проходять у теплій затишній атмосфері із чаюванням.

«В один, справді, прекрасний момент моє  хобі стало моєю професією. Я щаслива, бо займаюсь улюбленою справою, а від цього горять очі. Працюю з красою, знаю, як вона створюється. Ніколи не шукаю натхнення, бо воно скрізь – прогулятись з дитиною, провести день з сім’єю, сходити на каву з тістечком (і не треба боятись зайвих калорій, бо гарні емоції їх спалюють, а от погані – затримують – факт), подивитись гарний фільм. Це все робить нас щасливими, а відтак – красивими!», – ділиться своїми секретами красуня.

Кожну вільну хвилинку Анна намагається провести з сім’єю, бо тут  генерується  вся її життєва енергія. Виховує з чоловіком майже 5-річну донечку.

Головне для дівчини – завжди залишатись закоханою: в себе, в чоловіка, в роботу, в життя…

«Краса для мене  – це передусім, здоров’я! Здорова жінка вже красива. Не бачу сенсу збільшувати губи, а при цьому мати задишку, дійшовши до третього поверху. Починати потрібно з іншого», – розповідає Анна.

Секрети від красуні:

  • більше рухатись;
  • більше перебувати на свіжому повітрі;
  • більше пити води;
  • вживати менше цукру;
  • висипатись
  • і посміхатись.

Правила, якими керується Анна: «Ніколи не шкодуй про те, чого ти не зробив у минулому: все змінити можна тільки тут і зараз», «Краще зробити і шкодувати, ніж шкодувати, що не зробив»




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок