<

Корсак, Жуковська та Медина – можна переглянути відео виступів спікерів Клубу культурних менеджерів

16:39 | 12.09.2023 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
122
/ 1 коментар

Агенція регіонального розвитку Прибужжя опублікувала запис виступів спікерів проєкту “Клуб культурних менеджерів” під час другої зустрічі, яка відбулася 8 вересня.

Троє спікерів впродовж шестигодинного годин розповідали про те, як зібрати команду для написання та реалізації культурного проєкту, як вести культурних захід та готувати його сценарій та ділилися досвідом створення власних культурно-мистецьких проєктів.

Відеозапис опублікували на YouTube-каналі Прибужжя.

У відеозаписі:

1.Як зібрати дієву команду культурного проєкту і розподілити між її учасниками обов’язки? Налаштувати роботу команди так, щоб кожен знав свої завдання та дедлайни?

Розповідає Павло Медина – керівник молодіжного центру «Нові крила» та «Першого молодіжного каналу», член Асоціації молодіжних працівників України, автор Кращої практики молодіжної роботи в Україні ( 2017, 2019, 2020, 2021), лауреат премії Кабміну «За внесок молоді в Розбудову України», лауреат Top30Under30 від KyivPost.

2. Як вести культурний захід, щоб учасникам не захотілося піти з залу, як зацікавити аудиторію та на що варто зважати під час планування сценарію культурного заходу.

Вікторія Жуковська – ведуча популярних фестивалів сучасної української музики, ведуча радіостанції “Сід-фм”, авторка подкастів.

3. Як це – створити музей сучасного українського живопису у Луцьку, який відомий на всю країну, та назвати його своїм прізвищем?

Розповідає професор, доктор економічних наук, кандидат медичних наук, фундатор Музею сучасного українського мистецтва Корсаків Віктор Корсак.

Проєкт “Клуб культурних менеджерів” реалізується Агенцією регіонального розвитку Прибужжя за підтримки Українського культурного фонду.




один коментар
  1. Чесно я ніфіга не розумію!!!!
    Чим конкретно вони займаються??????
    Просто набір слів команда, менеджер, брейншторм, тімбілдінг, компанія, керівник !!!!
    Які цілі вони ставлять??? Яка їхня мета ???
    Дайте нам гроші, приміщення ( офіс ) і ми будем там компанією збиратись і думати як зробити графіті на асфальті чи як занести дві палети на диско- клітку!!!!
    Ми колись це в дворі це робили або в підвалах )))))) А тепер ідуть в мерію вимагають гроші і офіси !!!! Круто
    Наше покоління не знало , що так можна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок