<

Конфлікт в Устилузі: до активістів, що слідкують за чергою, підсилали провокаторів?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:21 | 5.12.2016 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарів 37

Вночі, 4-го грудня біля в’їзду до митно-пропускного пункту “Устилуг” трапився конфлікт між активістами та невідомими особоми. Зі слів активістів, котрі слідкують за чергою у сервісній зоні, серед нічних дебоширів були “люди при погонах”, хоча всі учасники конфлікту були в цивільному.

Як розповіли активісти, ввечері під пропускний пункт приїхала автівка із нетверезими пасажирами. Чоловіки поводили себе нахабно та дехто з них перешкоджав руху авто. Як стверджують хлопці, їм підіслали провокаторів для конфлікту та щоб дискредитувати громадське формування.

На місце інциденту була викликана поліція. Наразі у Володимир-Волинському відділку поліції від коментарів утримуються та обіцяють розповісти про ситуацію по завершенню слідства.

Також активісти розповіли, що один із чоловіків викрав (забрав)  у хлопців телефон після того, як помітив відеозйомку та як видно на відео повернув вже в автівці ГШР (групи швидкого реагування). Також хлопці повідомили, що вимагали щоб на дебоширів протоколи поліцейські писали при людях. Зі слів активістів, на нічних хуліганів склали ще й постанову за водіння в нетверезому стані.

Загалом конфлікт тривав близько 4 годин. За цей час на місце прибув міський голова, але зв’язатись з Вікторо Поліщуком  поки що не вдалося.

Деталі розборок у сюжеті (нецензурна лексика 18+):

Нагадаємо, 17-го листопада прикордонники зняли пост у сервісній зоні, після чого у місті трапився автомобільний колапс. Щоб уникнути загострення ситуації спочатку був виставлений поліцейський пост, а пізніше правоохоронців замінили місцевими активістами.

img_3047
img_3048
img_3049
img_3050
img_3052
img_3053




коментарів: 37
  1. “Також хлопці повідомили, що вимагали щоб на дебоширів протоколи поліцейські писали при людях. Зі слів активістів, на нічних хуліганів склали ще й постанову за водіння в нетверезому стані”.
    Хай працівники поліції не забудуть ще скласти протокол на оператора відеозйомки за його зухвальство і мати трьохповерхові.
    А першим ділом треба легалізувати це громадське формування, щоб уникнути в подальшому таких казусів. А то в людей думки незрозумілі в голову лізуть. Цікаво тільки одне за які кошти активісти пишуть цю чергу. Інтерес який? Напевно 500-600 грн. з машини…

      • Фільтруй трохи свій діалог, скот ти безграмотний. Ваше село Устилуг з тих тусовок дохід непоганий має.

      • А рішення “сільради” навіть мер забздів підписати. Розумний чоловік певно, розуміє що все це тимчасово…

  2. Не шо некажіть а активісти молодці черга рухається як неяк але рухається трошки неправильно роблять ну нічого виправляться а тих уродов треба було без ментов рішати людей багато було.

  3. Які активісти? Хто вони такі? Вже і на західному кордоні появилась самопроголошена банда.Самі чесні,які ніколи не стояли в черзі,починаючи з москвича 2141 і який ,ще скот безобразний здавав нашого брата полякам

  4. І які вони молодці,при самому поганому прикордоннику,як вони кажуть,черга їхала швидше.

  5. “Хотабич” самий чесний і порядний,який погрожує всім,якшо будуть “пригати” то без скла будуть їздити,бо маємо всі мовчати і попробуй скажи,що “ліваком” машину пустили. Таке враження складається,що Гузь в долі.

  6. “Хотабичь” самий чесний і порядний активіст,який погрожує всім людям які хочуть висловити свою думку на рахунок активістів і черги,якщо будуть “пригати” і лізти де їм не треба,то будуть їздити без стікла,бо вони там в Устилузі хазяї. Таке враження що за цим стоять не прості люди.

    • Якби на тебе написали що бидло місцеве йде чергу пише і срали в тебе під вікдом будинку, і погрожуючи приїхати в наше містечко з своїми активістами зробити бучу та зсловами нахер мєсних активістів. Ти відповівби не так само??????? Чомусь виклали тільки те що я писав а себе вирішили приховати

  7. Мій колега особисто “рішав” через кантор чергу. “Активісти” беруть щей як!!!

  8. А погранци не брали ? Чи як? Черга при активістах стала в два раза більша бо лівакові приходиться також стояти

  9. В нас кругом де потрібно вирішувати якісь провладні проблеми діють “активісти” на майданах і вулицях їм проплачують, а на митниці щоб дань збирали і ділились, хотів би я побачити того дурня який просто так буде там мерзнути. Ото ж гнати їх потрібно, кругом повинні бути законні служби а не “узаконені” банди поборщиків.

  10. Ой бляяяя!!! То якійсь бред! Нахер гнати тих грьобаних активістів!!! Наробили чьорт знає чього!!!

  11. Парад “ліваків”, аж слюною бризкає… Не получається проїхати без черги??? Розказуєте тут “басні” про кантор… В вайбері це вже давно обговорили – що це провокація, вигідна тому хто втратив “золоту жилу”…

  12. Найбільше створюють проблеми і підбурювання, ті що раніше ніколи не стояли в черзі. Так званий *ЛЕВАК*! І ті які заздрять тим активістам і думають, що ті гребуть бабло лопатою, а вони не мають такої змоги)

  13. А чього вирішили шо підбурюють людей? Наприклад, я за правду.Коли вони били себе в груди,що черга буде їхати швидше,що ніякого “лівака”,думали справді так буде,вірили,а тепер де ці обіцянки.Це масово всі люди обурюються,нащо тепер далі обманювати і казати що все так добре.Хто вони такі,щоб керували людьми,самопроголошена банда,чого ми маємо їх слухати.Та щей не маємо права щось сказати,ми ж живемо в демократичьній країні і маємо право висловлювати свою думку і не треба нам погрожувати “битими вікнами” в машинах,окупірували тут все,бандюгани,але це комусь вигідно тримати ту банду.

  14. Всі хто тут не задовлолений людьми які контролюють чергу ,це пройдохи ,які іхали через лівак,тому вони зараз будуть робити різні провокаціі.Бачите ,ім краще було при прикордонниках які за мзду пропускали лівак ,тоді було декілька схем ,через дзвінки мусорам і проплату в сервісній зоні ,а це бидло яке приіхало під бухлом ,треба було обробити палками по спиняках ,щоб десятому заказали ,а не здавати іх тим же мусорам .

  15. А ці так звані активісти “самопроголошена банда”інакше не назвеш,вони не впускають лівак? А як тоді назвати черги в яких стоять люди по 16-18 год. Чи такого нема,і ви хочете шоб люди мовчали? А починають шось казати то ви говорите шо це люди які їздили ліваком,саме краще таке сказати. Це вся черга кіпішує і всі їздили ліваком,так по ваших словах получяється. Небрешіть бо тошнить від вашої брехні.

  16. Відверто кажучи ,це все уже порядком набридло … Як соромно, що люди,які навіть ,не вміють вести розумної розмови та діалогу ,лізуть називати себе “громадськими активістами ” … Цікаво,яка громада , обирала таких людей своїми представниками ?!! Чи це дійсно уже починають діяти самопроголошені бандитські угрупування ?! Люди,схаменіться !!! Куди ми котимося ?! Хіба для того був “майдан”? Загибші побратими ?Хіба для того ми прогнали бандита з України аби тепер дати волю “матам”,”хамству” та масовому безладу ?!!! На рівні якого закону невідомо хто може писати списки та будь-що контролювати ?! Люди , земляки , прокиньтеся та не дайте бунтарям приспати Ваш здоровий глузд !!! Ми не бидло і не стадо скоту ,яку можна як баранів вести у темряву !!!

  17. Шановні ви тут в писанині всі герої, а самим приїхати постояти 12 годин з активістами і побачіти як воно все відбувається на власні чомусь ніхто не хоче а як писати бред то ви тут як тут,на рахунок черги так вона велика тому що приїжають з інших районів дуже багато машин вот скажіть чому людина з любомля їде через устилуг а не через ягодин? Так устилужці в себе хазяїн і так має бути оскільки приїжає бидло з інших міст і доказує що воно цукерка а ти гімни…вони стараються хоча б якійсь лад навести можливо хтось і брав хабар але не судять людей із за одного…поставок себе на їх місце і багато що зрузумієте!!! А тих хто писав що їх треба піздити то неховайся за за монітором приїдь і зробити так чи слабо?

  18. я в цей час знаходився біля магазину і бачив як активісти стояли всрані, і тихо пукали в штани щоб не какнути а два мужики їх там грузили. хвости підняли після того як приїхала поліція.

  19. в одному із коментарів писалось, що черга в сервісній збільшилась внаслідок того, що місцеві активісти не впускають “лівак”, однак якщо подумати розважливо, включити алгебру та розрахунок то черга в такому разі повинна рухатись ще скоріше, так як з їх слів в клітку “лівак” ніби то вони не впускають.

  20. У тому й справа що тепер там стоять усі ,а не тільки ті хто не спрожний або не хоче платити

  21. Чого кіпішувати, якщо ви всі всеодно стоятимете в черзі в Устилузі, а не на сервісній, якщо активістів не буде. Буде той самий лівак, і ще до того ж зас*ане місто, яке деяке бидло кидає просто під автомобілі
    Небайдужі люди просто допомагають вирішити проблему, що сталась, і пишуть чергу

  22. Такса 500-600 гр,і поіхав,щоб активісти вписали всписок з машини беруть по 50гр.Інформація перевірена і є на 100% точною!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота