<

«Комусь з місцевих політиків не подобається, що громаду об’єднають і оберуть Ігоря міським головою» – Саганюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 4.02.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Тему бурхливої реакції мешканців Заріччя щодо можливого об’єднання із містом мер Володимира-Волинського Петро Саганюк зачепив під час брифінгу 4-го лютого. Він відзначив, що, об’єднатися – це не ініціатива міста, проте місто не проти:

Це не наша ініціатива і не наша ідея. Люди мають право висловлювати думку. Ми не будемо заперечувати… Це не іде від міської влади, але ми не проти (об’єднання, ред.)”.

В області рано чи пізно буде укрупнення територіальних громад, розповів Саганюк, і якщо Заріччя не приєднається до Володимира, то, можливо, «підуть до Зимного».

Як відзначає мер, зацікавленими проти об’єднання він бачить місцевих політиків, яким Пальонка може стати конкурентом на виборах мера.

“Там громада зріла і розумна і за цим стоять, мабуть, місцеві політики. Може бояться, що об’єднають громаду і оберуть Ігоря (Пальонку ред.) міським головою. Це, напевно, комусь не подобається. Тим більше не можу зрозуміти позицію одного депутата міської ради… Хтось каже, що місто претендує на землі. Які землі, якщо вони всі розпайовані”.

Нагадаємо, мешканці Зарічанської ОТГ 1-го лютого блокували рух на трасі Володимир-Волинський-Нововолинськ.




один коментар
  1. Місто не село, тут потрібно приймати інші стратегічні рішення. Скільки можна робити з міста колгосп! З такими підходами ми центром округу не будемо ніколи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок