<

Командир 14 бригади зустрічався з сім’ями загиблих військових у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 5.04.2023 / Володимир / /
Перегляди
6895
/ Коментарі відсутні

31-го березня у Володимир із фронту прибув командир 14 Окремої механізованої бригади імені князя Романа великого полковник Олександр Охріменко. Головна мета приїзду – зустріч із сім’ями загиблих воїнів.

Захід відбувся у приміщенні Культурно-мистецького центру. Разом з командиром був і міський голова Володимира Ігор Пальонка. Про це він розповів на брифінгу 4-го квітня.

Зустріч була із родинами військовослужбовців, які загинули, віддавши своє життя, захищаючи Україну. А також із сім’ями, члени яких зникли безвісти або перебувають у ворожому полоні.

“Зустріч була дуже непростою, але все-таки командир свідомо пішов на цей крок, щоб підтримати рідних. Людям вдалося пояснити ситуацію. Деякі питання він взяв у роботу, оскільки є деякі непорозуміння між нашими службами. Але, як на мене, це дуже корисна зустріч, на яку прибули як місцеві жителі, так і з Київської, з Харківської, Рівненської, Вінницької, Львівської, Волинської та інших областей. З тих населених пунктів, звідки служать військові у бригаді.

Я з командиром також мав можливість поспілкуватися про потреби бригади. В результаті ми напрацювали ряд заходів, над якими я почав уже працювати”, – зазначив Ігор Пальонка.

Журналісти БУГу також мали можливість зустрітися із командиром 14 ОМБр та поставити декілька запитань. Тож незабаром на сайті дивіться інтерв’ю з полковником Олександром Охріменком.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа