<

Команда «ЗА Майбутнє» Прибужжя взяла участь в обласному форумі партії у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 13.09.2020 / Іваничі, Володимир, Любомль, Нововолинськ / /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

11-го вересня в Луцьку в замку Любарта відбувся обласний форум партії «ЗА Майбутнє». Команда «ЗА Майбутнє» регіону Прибужжя на чолі з народним депутатом Ігорем Гузем взяла участь в заході.

Цю політичну силу напівжартома дехто називає «Партією Волинських». Що й не дивно: й ініціаторами її створення, і кістяком її сили й потуги є волиняни. Ігор ПалицяСтепан ІвахівІрина Констанкевич, Ігор ГузьВячеслав Рубльов – п’ятеро волинських нардепів-мажоритарників не раз того дня у Луцькому замку говоритимуть про шанс для Волині, звідки почала шлях у всеукраїнську політику нова політична сила – партія «ЗА Майбутнє», розповідають Волинські Новини.

Місце для з’їзду обрали символічне, знакове: серце державності Волинсько-Галицького князівства, стіни Луцького замку. Сотні років тому поважні монархи Європи з’їжджалися сюди, аби визначати плани на майбутнє.

Саме таким і стало головне завдання форуму – звірити плани та бачення щодо їхньої реалізації між усіма лідерами волинської команди. На захід з’їхалися прихильники партії з усіх районів: голови успішних ОТГ, місцеві підприємці, активна молодь. Загалом – понад 200 делегатів.

Ігор Гузь: «Ми – надія всієї Волині»

Першим до слова запросили обранця від Прибужжя Ігоря Гузя.

«Ми з вами будували, будуємо і будемо будувати Волинь. Тут зібралися люди, з якими пов’язане майбутнє Волині на наступні п’ять років. Тут присутні голови ОТГ, майбутні керівники Луцька, Нововолинська, Володимира, Ковеля. І ми, народні депутати, – теж ваша підтримка. На жаль, центральна влада і депутатська більшість у Верховній Раді плюнули на інтереси волинян. Тому надія Волині на перспективу розвитку – тільки на нас», – розпочав нардеп.

У своїй промові він наголосив на особливостях округу, від якого є депутатом шостий рік. Зокрема, на важливості розвивати дорожню інфраструктуру, адже територія округу – прикордонна. І зауважив хорошу новину: днями розпочали ремонт асфальтового покриття із Володимира-Волинського до Устилуга.

«Важливою є нова енергія людей, які хочуть змінювати Волинь. Ми сьогодні від самого ранку працюємо в Луцьку. Ігор Пальонка та Борис Карпус, які будуть балотуватися у мери Володимира-Волинського і Нововолинська, переймали досвід в Ігоря Поліщука. Усі ці люди – віком від 30 до 40 років. І це саме той вік, коли є великий потенціал», – поділився міркуваннями Ігор Гузь.

Перед пристуніми виступила Ірина Констанкевич, Вячеслав Рубльов, Ігор Палиця, Степан Івахів, Ірина Вахович, Ігор Поліщук, Ігор Чайка, а також кандидат у мери Нововолинська Борис Карпус.

Борис Карпус: «Маєш силу – бери відповідальність!»

Борис Карпус буде балотуватися на посаду міського голови Нововолинська. Каже, що дуже хоче змінити стереотипи, які склалися у волинян про це місто.

«Через п’ять років у кожній школі Нововолинська буде потужний спортивний комплекс. Наші діти повинні мати, де проводити час. Наші вулиці будуть мати освітлення і відеоспостереження. Я не хочу і надалі чути, що Нововолинськ – це місто бандитизму і наркоманії», – зауважив він.

Маючи можливість, натхнення, силу і енергію, людина зобов’язана брати на себе відповідальність, переконаний Борис Карпус. Пояснює: саме тому вирішив приєднатися до команди і реальними справами виборювати Нововолинську краще майбутнє.

Про всі виступи на форумі у Луцьку, читайте детально у статті Волинських Новин.

Ми ж покажемо фото з заходу, на яких пристуні і представники «ЗА Майбутнє» з регіону Прибужжя:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя