<

Коли у Володимирі-Волинському ефективно будуть працювати камери відеонагляду?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 8.05.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На черговому брифінгу із міським головою Володимира-Волинського, 8-го травня, обговорювали питання встановлення у місті системи відеоспостереження.

Нагадаємо, що в ніч з 25 на 26 квітня невідомі особи перекинули та повиривали інсталяцію “Я люблю Володимир”, а також сусідні вказівники. А протягом останніх днів у парку “Слов’янський” невідомі особи познімали металеву обгороджу біля джерела. Вже сьогодні зранку виламали решту загороджи. По останньому факту, сьогодні, було вирішено звернутися до правоохоронних органів.

Петро Саганюк розповів, що з міського бюджету була виділена частина коштів для продовження Програми “Безпечне місто”. Однак недостатньо лише виділити кошти, а потрібно також зібрати необхідні дозволи і погодження для проведення робіт. Мер запевнив, що роботи продовжуються і у місті встановлюють нові камери відеонагляду.

“Для наших “друзів” відеокамери – це не перепона. Душа болить, я от вчора зранку їду по Шевченка. Гарна вулиця, а від вокзалу і до центру всі смітники перевернуті! Ну це ж не перевернула собачка, кіт, ну це ж люди. Ми хочемо в Європу, але поки не зробимо Європу в місті – в країні нічого не буде! І в свідомості тих ідіотів,” – говорить Саганюк.

Зазначимо, що з’явилися камери на перехресті вулиць Ковельської та Драгоманова, де протягом минулого тижня на пішохідному переході трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди.

Також Саганюк наголосив, що начальник поліції Михайло Бобик знайде хуліганів, які познущалися над інсталяціями на головній площі міста. Для встановлення осіб окрім міських камер також залучили приватні. Попередньо відомо, що діяла група із 4-х людей. Їх особи встановлюють.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя