<

Хто із силачів став кращим у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:32 | 24.08.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

24-го серпня відбулись змагання із силових видів спорту у Володимирі-Волинському. Захід відбувся з нагоди Дня Незалежності України. Показати себе приїхали до міста спортсмени із Дубно, Луцька, Турійська та Вараша (Рівненщина).

У змаганнях взяли участь більше 50-ти спортсменів, серед яких і 4 військовослужбовці із 14-ї ОМБР.

Глядачі також спробували свої сили – вони піднімали штангу вагою 35 кг. Зокрема, 1-ше місце завоював Віталій Олексюк (Володимир-Волинський), який зробив 115 підйомів, 2-геМикола Левков, 3-тє Анатолій Дружук (Володимир-Волинський).

У категорії “Жим на раз” відзначились Віктор Решенін (Дубно), який підняв 150 кг, 2-ге місце завоював Віктор Смичук (Володимир-Волинський): він підняв 105 кг, 3-тє – Павло Качан (Володимир-Волинський).

Силачі змагались між собою і у кількості підйомів за 2 хвилини. Отож, найбільше, 75-ть підйомів виконав Андрій Книш (Турійськ), 2-ге місце посів Сергій Криш (Дубно), 3-тєПавло Качан.

У категорії “Жим штанги, 55 кг” зайняли призові місця:

  • 1-ше – Андрій Грисюк (Турійськ);
  • 2-ге – Влад Циганков (Турійськ);
  • 3-тє – Володимир Піскуровський (Володимир-Волинський).

Змагались й у кількості підйомів гирь: до 85-ти кг та більше. Відповідно, у першій категорії, до 85-ти кг 1-ше місце – Микола Левков (Вараш), 2-ге – Ігор Скучинський (14-та ОМБР), 3-тє – Віктор Смичук. У категорії “85-ть кг й більше” відзначився Роман Васинський (Вараш), 2-ге місце посів Микола Крайнов (Володимир-Волинський), 3-тє – Павло Зубик (14-та ОМБР).

У категорії “Жим штанги, вагою 100 кг” переможцями стали:

  • 1-ше місце – Віктор Решенін;
  • 2-ге місце – Сергій Андрєєв (Вараш);
  • 3-тє місце – Павло Качан.

Найсильніших нагородили медалями та грамотами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок