<

Керуємося постановою МОЗ,- в мерії Володимира прокоментували ситуацію з відстороненням працівників музичної школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 17.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
916
/ коментарів 6

Станом на 16-те листопада у Володимирі згідно з наказом МОЗ №2153 відсторонено від роботи 23 працівники навчальних закладів, які не мали щеплень від ковіду.

15-го листопада відбулася зустріч мера Ігоря Пальонки з працівниками музичної школи, які були відсторонені від роботи, повідомляють на офіційному сайті міста.

Як відзначив під час брифінгу 16-го листопада гор Пальонка, невакцинованих працівників згідно з постановою мусять відсторонювати.

“Вони переконували мене у своїй правоті, надавали докази. Я повідомив, що ми сьогодні керуємось постановою МОЗ і мусимо відсторонювати працівників. Ця ситуація стосується всіх працівників навчальних закладів та стосуватиметься органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств”, – сказав Пальонка.

Мер зазначив, що музична школа працює з новим директором, Романом Віслобоковим, який зібрав колектив з частини викладачів, які вакциновані та тимчасово на місцях відсторонених працівників по договору працюють вчителі з інших територій, зокрема сусідніх громад, щоб не зупиняти навчальний процес.

Зазначимо, що з 9-го грудня Міністерство охорони здоров’я розширює список працівників, які повинні обов’язково мати щеплення. До них додаються співробітники:

  • підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади;
  • установ і закладів, що надають соціальні послуги, закладів соціального захисту для дітей, реабілітаційних закладів;
  • підприємств, установ та організацій, включених до Переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4.03.2015 року № 83.

Наказ набирає чинності 9 грудня 2021 року. 

Працівники вищезазначених установ, які не щепляться проти COVID-19 протягом цього періоду, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

Ті з них, хто має абсолютні протипоказання до проведення щеплень, які визначаються відповідно до інструкцій до застосування вакцин, рішень Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики, Переліку медичних протипоказань та застережень до проведення профілактичних щеплень, затвердженого наказом МОЗ від 16.09.2011 року № 595, не підлягатимуть обов’язковій вакцинації.




коментарів: 6
  1. Да, да, да…
    Ше скажіть, шо вчителі намагаються перевернути конституційний лад.
    І то ж згадають про Конституцію коли їм вигідно, запроданці!

  2. Не вакцинуйтесь, в чаті нашого під’їзду написали що вакцина впливає на потенцію і може спричинити суєцид

  3. десь читав, шо МОЗ – приватна контора, в якій повно різних збоченців… чи мені здалося ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота