<

Викладачі музичної школи Володимира, яких відсторонили від роботи через небажання вакцинуватися, записали відеозвернення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 10.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
8792
/ коментарі 3

8-го листопада, у зв’язку з тим, що Володимир опинився у «червоній» зоні карантину, набула чинності постанова Кабміну щодо відсторонення від роботи працівників освіти, які не вакцинувалися від коронавірусу. В зв’язку з цим, відстороненні працівники музичної школи Володимира записали відеозвернення.

Викладачі музичної школи, які не бажають вакцинуватися від коронавірусу, отримали накази про відсторонення. У відео вони заявляють про порушення своїх прав та кажуть, що, якщо не вдасться врегулювати ситуацію, підуть до суду.

Як повідомила БУГу начальниця управління з гуманітарних питань Оксана Бігун, станом на 8-ме листопада із 56-ти викладачів музичної школи, 14-ть – не принесли довідку про вакцинацію чи негативний тест. Станом на 9-те листопада, двоє з них принесли довідку про протипоказання до вакцинації проти COVID-19.

“Ми зацікавлені, щоб діти чимшвидше повернулися до навчання та діємо у законодавчому полі”, – додала Оксана Бігун.

Нагадаємо, у музичній школі Володимира, через цю проблему написав заяву про відставку директор Андрій Пальоха, який роками очолював заклад. На його місце призначили Романа Віслобокова, який раніше керував міським відділом культури і туризму.




коментарів: 3
  1. А начальниця гуманітарного відділу разом з так званими директорами не бажає елементарно ознайомитись з Законами та Конституцією України. Та і кримінальний кодекс перед сном почитати буде корисно.

  2. А начальниця гуманітарного відділу та всі інші причетні особи із низькою соціальною відповідальністю, не розуміють,що не знання законів не знімає їхньої відповідності! Як займати такі посади ,та не знати основний закон своєї держави – України? Конституцію України, та інші чинні закони України , зобов’язані знати, та першочергово, знати трудове законодавство України, трудовий кодек про працю…
    За такі умисні злочинні дії є ряд статей у ККУкраїни!!! Дівчатам потрібно подавати не до суду позов першочергово, а написати заяву про ряд скоєних умисних злочинів стосовно викладачів музичної школи Володимира , порушення їхніх конституційних прав, порушення трудових прав, порушення соціальних прав, порушення пенсійних прав, порушення трудових прав, порушення сімейних прав та обов’язків, порушення медичних прав до обласної прокуратури своєї,до поліції у двох примірниках,та аналогічні заяви подати до м. Києва. Тримайтеся !!! Представник ЛОФ ВГО ” Народний Антикорупційний Нагляд”, журналіст газети “Антикорупційний вісник”, громадський діяч з державного управління,антикорупційний діяч, український освітянський громадський діяч, науковець економічних досліджень, економіст, викладач вищої категорії з бухгалтерського обліку та аудиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер