<

«Кеди в небі» володимирської письменниці крокують Україною

17:38 | 26.01.2024 / Володимир / , /
Перегляди
279
/ Коментарі відсутні

Володимирська журналістка та письменниця Віталіна Макарик отримала відзнаку «Топ Барабуки» за свій дебютний роман «Кеди в небі», який вийшов торік у «Видавництві Старого Лева».

Щороку у рамках проєкту підтримки дитячого читання інформаційний ресурс «BaraBooka. Простір української дитячої книжки» складає та презентує список найкращих, на думку авторів та експертів порталу, українських родинних книжок. А також відзначає перспективних дебютантів, пишуть на сайті міської ради.

Нещодавно «Кеди в небі» потрапили також до списку найкращих видань року від PEN Ukraine/ у категорії «Видання для дітей та підлітків».

Окрім численних онлайн-презентацій, Віталіна Макарик проводить нині безліч живих зустрічей зі своїми читачами. Мали можливість зустрітись із письменницею і поговорити про книгу учні навчальних закладів Володимир-Волинської громади, а також дорослі читачі з Тернополя, Львова, сьогодні ж відбудеться книжкова розмова у Києві у книгарні-кав’ярні Старого Лева на Прорізній, 10.

«Кеди в небі» – історія про життя восьмикласниці, у житті якої настав період важких випробувань, боротьби із болем, образами та новими викликами. Але завдяки людям поруч долати шлях стає легше і захопливіше. У книзі є й цікава прив’язка до міста Володимира.

Щиро вітаємо нашу знамениту землячку! Бажаємо і чекаємо нових творчих перемог!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота