<

Інспектор Ляля незадоволена якістю ремонту залізничного переїзду у Володимирі

21:18 | 25.09.2024 / Володимир / /
Перегляди
1483
/ Коментарі відсутні

Інспектор Ляля проінспектувала ремонт другого залізничного переїзду у Володимирі, що на вулиці Князя Олега, та лишилася незадоволеною виконаними роботами.

Нагадаємо, ремонт тривав з 9-го по 20-те вересня. На цей час рух через залізничний переїзд був перекритий. Роботи виконували працівники ВСП “Ковельська дистанція колії” Укрзалізниці. На даній ділянці мали замінити бетонне покриття на залізобетонні плити, частково замінити рейки, шпали та сам настил. Після чого, інший підрядник мав виконати роботи з асфальтування.

В результаті, як помітила Інспектор Ляля, замінили бетонне покриття на частині колій, але чомусь не поклали новий асфальт на інших, а лише засипали більші вибоїни щебенем та піском. На цьому всі роботи припинили, забрали техніку, переїзд відкрили для проїзду транспорту.

Як заначили БУГу працівники, грошей на асфальтування не виділили.

Інспектор Ляля закликає місцеву владу та представників залізниці якісно завершити розпочаті роботи! Адже цілком ймовірно, що з настанням негоди та холодів засипаний щебінь та пісок розмиється і на “відремонтованому переїзді” знову утворяться значні вибоїни, які місцями й зараз сягають росту Інспектора Лялі.

Нагадаємо, що Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст шість сантиметрів і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, якими можуть бути глибокими та небезпечними вибоїнами на дорогах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота