<

Ігор Гузь звернувся до Генеральної прокуратури з проханням перевірити ремонт доріг у Володимирі-Волинському та Любомлі фірмою “Аміла”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 14.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
23
/ коментарі 3

Народний депутат України по 19 виборчому округу звернувся до Генеральної прокуратури України з проханням перевірити ремонт двох ділянок дороги на трасі  Т-о3-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – Кременець. Зокрема Звернення нардепа стосується ремонту вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському та вулиці Володимирської у Любомлі. Тендер на понад 11.2 мільйони, виділених за рахунок державної субвенції. виграла підрядна фірма з Турійська “Аміла”. 

У Володимирі-Волинському, так же як і в Любомлі на хід робіт, темп та якісь були постійні нарікання зі сторони місцевої влади та громадськості. Однак представники місцевої влади постійно наголошували, що не можуть вплинути на ремонт зазначених відрізків вулиць, адже це дороги державного значення і розпорядником є Укравтодор. Після численних публікацій на сторінках місцевої преси (зокрема інтернет-видання “БУГ”), 8-го листопада “Амілі” заборонили вкладати асфальтне покриття на вулиці у Володимирі-Волинському.

Ситуацію на контролі тримає народний депутат Ігор Гузь. котрий неодноразова приїздив на інспекцію та звертався до власників підрядної організації провести ремонт “совісно”. Однак, 7-го листопада політик надіслав лист адресований Генеральному прокурору України Юрію Луценку, де просить взяти на контроль подальший хід ремонтних робіт. а також провести перевірку вже виконаних.

unnamed
unnamed-1




коментарів: 3
  1. Пане Ігоре розберіться навіщо змарнували дорогу на вул.Шевченка,просто перевернувши бруківку.

  2. Бруківку вкрали майжe всю по вулиці Укр.Арміі у місці Любомлі,-був вражeний кількостю болота та відсутністью освітлeння!Хто зможe пригадати у якому столітті воти були у такому вигляді?Хто вкрав бруківку?З нeі був би томчасовий тротуар…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота