<

Гурти на фестиваль “Княжий” обирали через соцмережі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:36 | 12.06.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

10 відомих українських та білоруських гуртів виступлять на фестивалі “Княжий”, який цьогоріч вдруге відбудеться у парку села Заріччя, що поблизу Володимира-Волинського протягом 23-24 червня.

Загалом відвідувачів фестивалю будуть радувати якісною музикою 10 гуртів, – пише Кордон.

Серед них: “Troje Zillia”, “The Doox”, “ДримбаДаДзига”, “Чумацький шлях”, “ЛТК”, “Стары Ольса”, “КораЛЛі” та “Irdorath”. А головними гостями стануть улюбленці багатьох – “Kozak System” і “ТНМК”.

Як же обирали гурти для фестивалю?

На офіційній сторінці у Facebook підписникам запропонували висловитися, які ж гурти хочуть побачити на головній сцені. Так багатьом запам’яталися учасники першого фестивалю “Княжий” – “Чумацький шлях” та “Irdorath”.

До слова, квиток на фестиваль “Княжий” протягом двох днів коштуватиме лише 50 гривень. Наступний важливий момент – безалкогольний формат заходу, про який оголосили організатори.

При вході на територію фестивалю буде розташований пункт охорони, яка й перевірятиме відвідувачів. Категорично заборонено проносити алкоголь “з собою і в собі”: людей у стані алкогольного сп’яніння не пустять на територію заходу, навіть якщо у них є квиток.

Головним організатором фестивалю є Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя”, а також місцева активна і творча молодь. Захід проводиться за підтримки Володимир-Волинської міської ради та Зарічанської ОТГ, Міністерства молоді і спорту України.

Підтримали ініціативу молоді прославити історичний край та пропагувати здоровий спосіб життя і спонсори. Так, одним із головних спонсорів фестивалю є бренд “Епікур”, який пропонує споживачам курятину без антибіотиків та прискорювачів росту.

Більше інформації можна знайти на офіційній Facebook-сторінці фестивалю “Княжий”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок