<

«Молились, щоб Господь умудрив владу»: очільник УПЦ мп Онуфрій прибув до Зимненського монастиря

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:58 | 11.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
51191
/ коментар 41

11-го січня настоятель УПЦ мп митрополит Онуфрій відвідав Успенський Собор Святогірського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря. Офіційна версія візиту – звершення літургії.

Про це повідомили на сторінці Зимненського монастиря.

Зазначають, що йому у літургії співслужили інші священники з УПЦ московського патріархату: митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, вікарії Київської єпархії єпископ Ірпінський Лавр та єпископ Бородянський Марк, гості обителі у священному сані та духовенство монастиря. На богослужінні були присутні й настоятелька Зимненського монастиря ігуменя Стефана Бандура із сестрами.

“У молитві митрополит попросив у Бога милості українському народу, щоб Господь умудрив владу, зміцнив мужністю воїнів, звільнив полонених та дарування миру нашій державі Україні”, – зазначають у Зимненському монастирі.

Водночас, не назвали, хто ворог, хто напав на Україну, хто вбиває наших громадян та нищить цілі населенні пункти та й за перемогу України на росією не згадували…

Нагадаємо, нещодавно депутат Волинської обласної ради та помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч заявив, що розпочинає роботу над тим, щоб у трьох великих святинях, які досі перебувають в підпорядкуванні рпц і серед яких є й Зимненський монастир, проводили богослужіння українською. Сталося це після того, як на Різдво 7-го січня у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі звершилась духовна перемога для Церкви і України. Предстоятель Православної Церкви України митрополит Київський і всієї України митрополит Епіфаній провів Різдвяне богослужіння вперше в Успенському соборі Києво-Печерської лаври, що нещодавно був повернутий державі з оренди Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП).




коментарів: 41
  1. Попи , рішили пропітляти !!! Валіть в Московію добровільно , а ні , то ми допоможемо , піньками , стусанами …. !!!

      • А що воно таке нацист, той що боронить свою землю від агресора, чи той що молиться на українській мові? Це що Вселенський патріарх Варфоломій не канонічний? Ви думаєте що говорите???

        • Так Варфоломій не канонічний бо служив службу разом з католиками а це означає з духовного права що він еретик і має бути позбавлений свого сану в ортодоксальній церкві

      • А за що ти, Олександр, проклинаєш людину? За те що вступається за свою країну, за життя цілої нації, за тих що загинули від окупантів-московитів??? Бог без тебе знає кого карати, а хто посилає бумеранг, до того й він вертається!

    • Ти брешеш без доказів, а це гріх перед Господом нашим Ісусом Христом. Це українські громадяни, Божі люди. І Церква це Канонічна, а не проходимці з ПЦУ

        • Прочитайте той смішний томос. Читали які ми там права маємо? Боролись за незалежність а вляпались гівнотомос

      • Історію треба читати, тоді будеш знати яка церква канонічна, а яка окупантська! Російська церковна братія разом з їхніми царями знищували нашу суверенність разом із нашою церквою на протязі 300 років! Цього мало??? І тепер в період війни вони боряться тільки з Православною церквою України а не з ворогом, навіть за весь період не визнали що росія є окупант, а влада її фашистська!!! І які докази ти потребуєш? Вони всі є наяву! Піди в СБУ, там тобі покажуть! Читати потрібно, щоб знати, а не співпрацювати з загарбниками!

  2. Посадити би Онуфрія з Пашою Мерседесом років так на 10 в одну камеру, нехай один одного хіротонять а не хлопчиків з хору

  3. Коли Господь умудрить цю секту і звільнить її від колаборантів і зрадників, і навчить їх промовляти вголос що Раша це вбивця Українського народу.

  4. Допоки ж ця рашистська брат ія буде топтати нашу святу українську землю! Геть в свою московію, колаборантське сміття!

    • Господь, нарешті умудрив нашу владу. Нарешті вони почали проти вас боротись. Нарешті зрозуміли хто така Упц мп. ХВАЛА ТОБІ ГОСПОДИ. Дай нам сили і нашій владі це все довести до правельного кінця, яке чекали українці роками.

  5. Так, згоден, за те ,щоб Бог просвітив розум владі молитися потрібно. Але чому проблему не почати шукати в собі( митрополитах, священниках)?

  6. Умудрив! моліться щоб кремлівських опричників з їхнім кривавим нероном забрав Господь в пекло !

  7. Як тільки запахло жареним відразу почали молитись за Україну і Нашу Армію.
    БОГ їм СУДДЯ!!!

    • але все одно геноцид нашої нації називають братовбивчою війно. які мокші нам брати?

  8. …упц…лжецы и лицемеры …секта сатанистов,благословляющая путинских убийц…их бог есть Ваал,отец лжи.Идут в Ад сами и тянут за собой зомбированную паству…а могли бы жить…Amen.

  9. Найкращий митрополит усіх часів!!! Многая літа митрополиту Онуфрію і усім вірним канонічній церкві!!!

  10. Для всех попов – ваши склоки это борьба за людей, приходы и в конце концов за деньги… ничего общего с Богом не имеют. Поэтому не стоит говорить, что вас поддерживает большинство. Но патриархат парашии просто надо выгнать из Украины, как пособников убийц.

  11. Прихожани московської церкви непридатні то того аби усвідомити свою провину перед бідою яку вони підтримують,в храмах де править московській піп проводяться надзвичайно сильні магічні обряди аби люди були обаранені,достатньо того що усі жінки які підтримують московського попа ходять до нього на магічні обряди всі як один по дрес коду,довга спідниця і хустка це як воїни підпільної секти всі як один від дитини до старого це страшно,і це ще квіточки що відбувається у їхніх сектах у СБУ на голову неналазить,так що московському попу дорога до наших Українських храмів буде скоро закрита причому всім!А кому такий розвиток подій неподобається вас з радістю приймуть у росії та сибірі там для вас є багато територій для магічних страшних обрядів,так що за церквою МП далеко стоять не священники а спеціальні агеннти які фільтрують мізкі філософськими посилами розробленими ФСБ які надходять з Москви,та ФСБ а також із спец літератури розробленої спец службами росії аби настрої суспільства були підтримані довгі роки під впливом росії,насправді речі настільки глибокі що їх потрбно викоріняти і то дуже швидко поки непізно,процес йде і скоро закінчеться! Жіночі монастирі це взагалі окрема тема з обслуговуючим персоналом для певних верхів ієрархії напевно всі чули про пукупки дорогої нижньої білизни монахинями….Там взагалі гарем

  12. Господи, пошли допомогу нашій владі прогнати секту московитів з України, з нашої української церкви. Нехай забираються в свою рашку, там їм місце!!!

  13. Ці ряжені шабаш влаштовують вже майже у мотлоха на порозі, а він і далі тільки з дивану “воює”.

  14. Слухайте уважно церква не була ніколи московського патріархату то шо люди придумали то факт я вас питаю звідки іде благодатний ого віфлієська зірка шо з самої Москви чи з Єрусалиму припиніть молоти всяку брехню бо брехня завжди виходить боком а ви ся імили до попів можете вобше закрити церкви нащо бога поважати нащо нам церкви нам треба католиків а не благодатний вогонь який іде щороку з єрусали а не з Москви а ви почали так гонити церквей бог як каже женіть женіть но і вас виженуть з цієї землі бог так покарає за погані слова звірства і убійства хто брата свого піднімає руку то буде горіти в пеклі свого…

  15. Я щось не розумію, кому ще не зрозуміло що мп, це паскудна і кровава московія!! Що тут ще не ясно і не зрозуміло!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота