<

«У Володимирському районі є три великі святині в підпорядкуванні рпц: розпочинаю роботу, щоб там проводили богослужіння українською», – Бокоч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 8.01.2023 / Володимир / /
Перегляди
5576
/ коментарів 5

На території Володимирського району є три великі святині, де керує філія рпц – Свято-Успенський кафедральний собор у місті Володимирі, Святогірський Успенський Зимненський ставропігійний жіночий монастир та Успенський чоловічий монастир у селі Низкиничі.

“У їх стінах має здійснюватись богослужіння українською мовою, і я як депутат розпочинаю над цим працювати “, – висловився у своєму фейсбуці депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч.

Нагадаємо на Різдво 7-го січня у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі звершилась духовна перемога для Церкви і України. Предстоятель Православної Церкви України митрополит Київський і всієї України Митрополит Епіфаній провів Різдвяне богослужіння вперше в Успенському соборі Києво-Печерської лаври, що нещодавно був повернутий державі з оренди Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП).

Під час Служби Божої Митрополит Епіфаній висловив переконання у Перемозі України : “А там де правда – там Бог, а з Богом ми неодмінно переможемо”.

Нагадаємо, вперше в історії ПЦУ Епіфаній проводить богослужіння на Різдво у Києво-Печерській лаврі




коментарів: 5
  1. Підтримую цілком і повністю! Українцям – національну Церкву!

  2. А де ж ви раніше були,депутати? Як би ви працювали на благо України,то може б і війни не було!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця