<

Фото дня: у Володимирі на Ковельській провалилася бруківка

17:38 | 16.06.2023 / Володимир, Фото дня / /
Перегляди
1954
/ коментарів 5

У Володимирі на вулиці Ковельській просіла та провалилася бруківка на тротуарі.

Тротуарна плитка провалилася навпроти третьої школи ближче до дороги. Ймовірно, дощовою водою вимило настил під бруківкою, внаслідок чого утворилася яма розміром приблизно 20*20 см.

Нагадаємо бруківку на тротуарі по вулиці Ковельській перекладали у 2016-2017 роках, під час скандального ремонту дороги фірмою “Аміла”.

Якщо ви маєте фото, які ми можемо використати в рубриці «Фото дня» на інтернет-виданні «БУГ», надсилайте їх у повідомлення на фейсбук-сторінку видання з коротким підписом або на скриньку bugorgua@gmail.com.




коментарів: 5
  1. Під княжим містом цілі сітки з лабіринтів підземних. Але їх ніхто ніколи не вивчить. Це як з ходами під монастирями, все в секреті

  2. Тротуар робила пр фірма Ліски, вони не забажали врахувати наявність лавочок припішохідній зоні. І халтурно настільки робили, що не передати. Костка покладена на голий пісок. Зекономтли. А допогу, так робила Аміла обл.депа з Турійська Микитюка Р. Оскаржили якість роботи активісти, склали акт претензій. Правда і понині шукають дюки та водостоки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя