<

Депутати підтримали ідею створення ще одного спортивного майданчика біля парку на Риловиці у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 9.08.2021 / Володимир / /
Перегляди
1433
/ коментарі 3

Під час сесії міської ради 6-го серпня депутат Андрій Гнатюк озвучив запит про необхідності облаштування спортивного майданчика на вулиці Луцькій поблизу будинків 101, 103 та 105 у Володимирі.

У цьому районі, житловий фонд якого налічує понад 700 квартир, відсутня спортивна інфраструктура.

У своєму запиті депутат просить міську владу погодити місце, де можна збудувати спортивний майданчик та передбачити кошти на виготовлення проєктно-кошторисної документації.

Запит щодо необхідності облаштування  спортивного майданчика по вул. Луцька, в районі багатоповерхівок поряд з будинками 101, 103, 105, 109.

“Одним з важливих напрямків роботи органів місцевого самоврядування є сприяння розвитку фізичної  культури та спорту.  Моє звернення обумовлене відсутністю спортивної інфраструктури у даному мікрорайоні нашого міста, житловий фонд якого налічує  більше 700 квартир.

Поряд знаходиться територія колишнього консервного заводу де приватний забудовник планує збудувати новий мікрорайон на 400 квартир. Відсутність спортивної інфраструктури змушує підлітків активно проводити свій час у сквері навпроти.

Враховуючи наведене, вище керуючись статтями 21, 22 і ст. 40 Закону України про «Статус депутатів місцевих рад» – прошу:

1. Надати доручення відповідним структурам міської ради погодити місце для спортивного майданчика.

2. Передбачити кошти на виготовлення проєктно-кошторисної документації.  

3. На реалізацію даного проєкту залучити кошти не тільки від бюджету громади, а й з державного бюджету, а також кошти недержавних програм.”

Запит депутата учасники сесії підтримали.




коментарів: 3
  1. Це ,звичайно, чудово. У мене ще є пропозиція для наших депутатів- щоб до кінця вашої каденції всі вулиці княжого міста були асфальтовані. Жителі маленьких вуличок приватного сектору будуть щиро вам вдячні!!!

  2. А робочі місця для дітей які вже виросли з дитячих майданчиків і вимушені працювати на успішного закордонного сусіда, який створює ці місця, пана депутата Гнатюка не турбують ? Цікаво з якою програмою він ішов депутати і хто за нього голосував ? Певно всі задоволені ,саме площадок нам і не вистачає. А ні ще перейменування міста.
    .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок