<

День фізкультури: у Володимирському спортивному ліцеї зібралися на святкову лінійку

12:15 | 8.09.2023 / Володимир / , /
Перегляди
628
/ Коментарі відсутні

8-го вересня у володимирському спортивному ліцеї відзначили День фізичної культури та спорту. Найактивнішим вручили нагороди.

Перший і поки єдиний спортивний ліцей на Волині, в якому школярі 6-11 класів опановують різні види спорту. Такі як футбол, вільна боротьба, дзюдо, теніс, бокс, біатлон та легка атлетика.

На лінійці зібралися 260 учнів середньої та старшої школи.

Міський голова Ігор Пальонка, голова районної ради Віктор Хиць, директор ліцею Валентин Кошельник, голова Володимирської РВА Юрій Лобач та президент жіночного футбольного клубу “Ладомир” Валентин Вірковський побажали спортсменам досягати високих результатів, старання та успіхів на міжнародному рівні.

З нагоди Дня фізичної культури і спорту України міський голова нагородив подяками та подарунками: Оксану Голощук – вчителя з виду спорту волейбол, Нікіту Мілушкова – учня 9-Б класу, Дмитра Веремійчика – учня 10-А класу, Юрія Ковальчука – учня 11-В класу, Станіслава Шеменюка – учня 10-А класу, Владислава Романюка – учня 11-А класу, Артема Плисюка – учня 9-А класу.

Після лінійки учні та вчителі відправилися у двокілометровий спортивний забіг присвячений пам’яті загиблим Героям України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер