<

Численні травми та нечесні продавчині – заяви до Володимир-Волинського відділення поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 22.06.2017 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

21-го червня чергова частина Володимир-Волинського відділення поліції ГУНП у Волинській області прийняла 24 повідомлення.

Про крадіжку грошових коштів заявила мешканка міста Луцька, 1984 р.н.. Вона повідомила, що в магазині «Карамелька» продавець, 1994 р.н., привласнила з каси грошові кошти в сумі сім тисяч чотириста шістдесят одна гривня. На момент заяви дану суму не повернула.

Також надійшов виклик, що до Володимир-Волинської ЦРЛ звернулась жителька Володимира-Волинського, 2001 р.н., з наступним діагнозом: черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом кістки правої кисті з незначним зміщенням, забійні садна лівого передпліччя. Потерпіла від оформлення заяви в поліцію відмовилась, мотивуючи це тим, що дані травми вона отримала внаслідок ДТП у місті Луцьку, що трапилось 21-го червня близько дев’ятої години.

О 22 годині 38 хвилин надійшло повідомлення, що по вулиці Ковельській, неподалік бару «Лакомка», відбувається бійка за участі двох громадян. До прибуття поліцейських учасники конфлікту покинули місце події.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця