<

Чим буде дивувати «Княжий» біля Володимира дізнавався БУГ: показали промо-ролик фестивалю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 13.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2673
/ 1 коментар

Вже за тиждень, 21-22 серпня, на теренах громади Володимира (у парку Заріччя) відбудеться 4-й фестиваль «Княжий». Кого запросили з виконавців та чим будуть дивувати організатори, говорили в інтерв’ю для інтернет-видання «БУГ».

Гостями студії стали виконавча директорка фестивалю Катерина Музичук та обличчя Княжого-2021 Андрій Бурцан. Як зазначила Катерина, цьогоріч мета заходу перш за все – об’єднати вже велику громаду. Попередні рази фестиваль проходив на теренах Зарічанської громади, яка вже увійшла в громаду Володимира.

“Ми винесли гутіркову сцену в парк Слов’янський, таким чином розширюємо локацію фесту і на місто. На Креативну галявину зможуть прийти всі охочі, ця локація безкоштовна, тому запрошуємо. Також пленер народних майстрів ми винесли до Валів Городища, туди також можна прийти безкоштовно. На території фестивалю буде денна та нічна сцена, лицарські показові виступи, фешен-програма, дитяче та наметове містечко, ярмарок їжі і багато цікаво”, – зазначила Катерина.

Окрім цього, глядачі БУГ отримали унікальну можливість першими переглянути промо-ролик до Княжий-2021, де виконавцем головної ролі став місцевий житель Андрій Бурцан.

“Мені дуже імпонує цей образ і з радістю погодився на всі пропозиції команди Княжого. Загалом ми знімали багато сценаріїв і їх можна буде переглянути на офіційних сторінках”, – додав Андрій.

Більш детально дивіться в сюжеті:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя