<

Через нові захворювання на кір у Володимирі-Волинському, кабінет щеплень працюватиме 7 днів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:52 | 14.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

За вихідні у Володимирі-Волинському ТМО зафіксували три нові захворювання на кір серед дітей. Серед тих хто захворів є дитина до одного року.

Головний лікар комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги», Катерина Чубок 14-го травня на оперативній нараді повідомила, що через поширення захворювань на кір було прийняте рішення, щоб кабінет щеплень працював 7 днів. Також пані Чубок додала, що зняті вікові обмеження на щеплення, тепер їх починають робити дітям від 6 місяців.

Нагадаємо, що раніше у зафіксували вісім захворювань на кір.

Міський голова наголосив, що у Володимирі-Волинському потрібно проводити менше заходів для дітей та не допускати до таборів дітей без щеплення.




коментарів: 5
  1. Непривитих дітей не повинні брати ні в дитсадок ні в школу ,нехай батьки наймають вчителів і вчаться в домашніх умовах ,нема чого через дурість батьків робити епідеміі .

  2. По Конституції не мають права не брати.Захворіти може і привита дитина.Якби були вакцини якісні,і після них не було наслідків,прививалися б усі.

    • Захворіти може. Але перенесе без ускладнень а скоріш усього взагалі за пару днів все пройде. А не привиті мають можливість пізнати всі круги пекла

    • По Конституціі є декілька варіантів освіти:в організованих колективах,індивідуальна,екстернатна,дистанційна,домашня.Нещепленні – будь ласка,любий варіант, крім організованого колективу.

  3. Мають всі бути із щепленнями. І дотримуватись інкубаційного після хвороби, щоб не робити епідемі. Адже після хвороби найбільше іде розносення інфекції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя