<

Здачу в експлуатацію багатоповерхівки на Драгоманова у Володимирі перенесли на пів року

10:15 | 6.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
2328
/ Коментарі відсутні

У Володимирі по вулиці Драгоманова, 19а на території колишньої першої школи тривають роботи по будівництву семиповерхового будинку із трьох секцій майбутнього житлового комплексу “Еней”. Роботи мали завершити до кінця цього року, але їх продовжити ще на пів року.

Роботи розпочали у жовтні 2021 року. Саму будівлю із цегли уже фактично звели. Як зазначено на сайті забудовника, роботи по другому будинку зроблені наполовину. Планувалося, що семиповерхівку на 89 квартир зведуть до кінця цього року, але на сайті забудовника дату продовжили до другого кварталу 2024 року. В планах також будівництво ще одного будинку, його поки не розпочинали зводити.

Вартість квадратного метра у новобудові, вказана на сайті з продажу нерухомості Луна, складає 28 тис. грн за м. кв. Тож вартість однокімнатної квартири стартуватиме від 1,06 млн грн, двокімнатної – 1,63 млн грн, трикімнатної – 2,21 млн грн, а п’ятикімнатної – 3,17 млн грн.

Замовником робіт виступає ТзОВ “Еней”, що зареєстроване у місті Шепетівці Хмельницької області. Уповноваженою особою якого, виступає Коцюбенко Василь Андрійович, хоча засновником товариства, згідно із системою відкритих аналітичних даних, є володимирський бізнесмен Сергій Ковальчук. ТзОВ “Еней” займається торгівлею різними видами товарів, торгівлею пальним та  наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя