<

Будинок для військових у Володимирі-Волинському нарешті добудували, однак не можуть здати в експлуатацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 9.10.2018 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

У Володимирі-Волинському завершилися роботи з будівництва 44-х квартирного будинку для військовослужбовців. Однак після подання документів на експертизу, документи повернули із 52 зауваженнями.

Про це розповів міський голова Петро Саганюк під час оперативної наради 9-го жовтня.

Я думаю, що потрібно зараз зробити, це підготувати лист у військову прокуратуру – нехай розбираються, чому стільки недоліків у цьому багаторічному будівництві. Так само обласному прокуророві, і я один екземпляр із зауваженнями передам для голови ОДА“, – додав Саганюк.

Мер повідомив, що експерти зробили зауваження навіть до назви поданої документації, мовляв назви проектів не відповідають заявленим.

Будинок готовий? От для прикладу – назва проекту відрізняється у всіх документах та комплектах. Навіть назва проекту не відповідає. Відсутні висновки технічного обстеження, відсутній проект каналізації і так далі. Треба щось робити. Я передам губернатору і треба листи на прокуратури написати. Оце такі підрядники: підрядник під Києвом, а тут на субпідряді Коптюк і інші. Майже готовий будинок, а здати не можна, бо до документації зауваження“, – сказав мер.

Додамо, що будинок для військовослужбовців вже будується майже 12 років. Новим терміном здачі 44-х квартирного будинку назвали листопад 2018 року. Також не є секретом, що на відкриття такого об’єкту у Володимирі-Волинському очікують на приїзд гостей з Києва.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя